cangayı da deneyın muhtesem ya bayıldım komboyu sımdı goruyorum
önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mı acaba
önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten
Kayit olun veya giris yapin mı acaba 
hayır kombo adı...1 tl den satılıyor...bıskuvıyı cıkolata sos ve hındıstan cevızıyle suslemısler
Kayit olun veya giris yapin mı acaba 
hayır bu benim dediğim 10 senedir falan yok ama manyak bi tadı vardı
1 aydır haftada 2-3 kez yiyorum hergün orjinal sayfası açılmışmı diyede bakıyorum
bende merak ettim ama yiyemem rejimdeyim sevgililer gününe kadar rejimi bozamam

annem alcam ama

bedne bugün bim den 4 tane toblerone aldım onuda saklıyorum yemem

bu fırsat 1 yılda bir geliyor toplamda 40 liralık çikolataya 20 lira verdim. 1.6 kilo
tüm çikolatalı şeylere zafım var.. tatlı yemediğim gün yoktur.. özellikle nutella.. bağımlıyım yani o derecede......
canım çokk çekti....... markete gittiğimde alıcam mutlak
nutellanın tadı serin yerde hafif katılaşınca güzel oluyor.buzdolabına koymayınız diyorlar ama ben yumuşak halde sevmiyorum

çikoltaya gibi sert seviyorum

migrosta torku vardı 1 alana 1 bedava geçen ay. tanesi 400 toplamda 800 gram. sadece 4 liraydı. torkuda güzeldi nutellla gibi olmasada ona yakındı