dün manisa yurtiçi kargo aradı paketiniz var diye önce anlamadım. Sonra katalog filan deyince. Ben çanakkaledeyim ama otohaber adresleri hep karıştırmış birbirine. Oradakini adresinde bulamayınca benim isim ve telefon yazdığı için beni aradılar. Bana yönlendirdiler. Birimizin aslında haber vermesi lazım adresleri düzenlemeleri için.
dün manisa yurtiçi kargo aradı paketiniz var diye önce anlamadım. Sonra katalog filan deyince. Ben çanakkaledeyim ama otohaber adresleri hep karıştırmış birbirine. Oradakini adresinde bulamayınca benim isim ve telefon yazdığı için beni aradılar. Bana yönlendirdiler. Birimizin aslında haber vermesi lazım adresleri düzenlemeleri için.
benimki de Manisa Gördes'e gitmiş. Adreste bulamadıkları için aradılar. Nasıl bir sistemleri var ben anlamadım.
Bize henüz gelmedi Kocaeli
Benimde demirci yerine denizci yazılmış hep. Allahtan kargocu tanıyor.
bu haftaki dergide bir de oyun tanıtım ve kurulumlu cd de geldi
Biraz önce aradılar. Bedava aboneliğimin sonlandığını ve devam etmek istersem bilmem ne kadar ücret olacağını söylediler. Dedim hani bir yıldı? Demez mi gönderimlerimiz haftalık olduğundan 12 sayıya ulaşmış bulunmaktasınız. Hesaba bak sen. Neyse güle güle dedim kapattım.
0216 lı bir numara mı aradı?
Benide 543'lü bi nodan aradılar.
Dergi artık gelmiyor kaç aylık kazanmıştık bunu..?