Geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Geçmiş olsun Rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın.
sofraya her oturduğunda mutlaka onu izliyoruz yanlız asla bırakmıyoruz 11 yaşında ama babamız lokmalarını koparıp önüne bırakıyor ama ne bileyim olacağı vardı herhalde.....
sabaha kadar aklımdan çıkmadı ....hele o dünkü halim....uzunca bir zamandır aksattığım namazıma koşarak gittim ve oğluma dua ettim....hatta dün burada oğlum için dua isteyecektim

(niye dua isteyeceğim yüreğimin bir yerlerinde gizli kalsın)
Büyük geçmiş olsun, o anı tahmin edebiliyorum, oğluşum salatalık yerken aynı durumla karşılaşmıştım.Umarım hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız insanın ömründen ömür gidiyor.
canım çok geçmiş olsun, panik anında soğuk kanlı davranmak gerçekten zor, Allah sana yardım etmiş. Tekrarı olmaz inşallah...
çok geçmiş olsun cnm çoğu anne yaşamıştır bu korkuyu annelere büyük iş düşüyor böyle durumlarda sakinliğini korumak çok zor
çok geçmiş olsun. kaç yaşında çocuğunuz acaba.
canım çok geçmiş olsun, panik anında soğuk kanlı davranmak gerçekten zor, Allah sana yardım etmiş. Tekrarı olmaz inşallah...
eşim ve kayınvalidem çok panik yaşıyorlar bu konularda Allah bana yardım ediyorda aklıma direk ne yapabilirm diye düşünmek geliyor.....Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.