geçen hafta yaptığım uyum ölçümleriyle bu haftaki çekilişe dahil oluyormuyum acaba
bilen varmı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 biri benim miiiii
biri benim miiiii

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 biri benim miiiiisen cilitbangten çıkanlarla idare etcen

ilk haftaya oranla katılım daha az olacak bence...
 ilk haftaya oranla katılım daha az olacak bence...
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 onlar yenmio kiiiii
onlar yenmio kiiiii

hhahaha
 hhahaha  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 onlar yenmio kiiiii
onlar yenmio kiiiii
 tuz dök biraz yenir belki
tuz dök biraz yenir belkihhahaha
 ilk hafta kazndk baklım bu haftadda kazncaz mı
 ilk hafta kazndk baklım bu haftadda kazncaz mı  serkan gündüz uyum yollayanların uyumları cvplanır
  serkan gündüz uyum yollayanların uyumları cvplanır  herkese bol şans
 herkese bol şans
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 onlar yenmio kiiiii
onlar yenmio kiiiii
hıhhh sanaa yedikce benim acıklı ifademi hatırlıycaksınnn

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennnbensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
iki tane gelcek yaa
 onlar yenmio kiiiii
onlar yenmio kiiiii
hıhhh sanaa yedikce benim acıklı ifademi hatırlıycaksınnnbak şimdi nası boğazımdan geçicek