Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZaten sahte kişi kaznacak demiyoruz.Sahtekar kişi kazanıcak diyoruz.999 kişiye kadar sahte hesaplar begenicek sonra sahtekar zat beğenicek.. Sizde tanıtım amacı dışında sahte facebook sahibine hediye vermiş olucaksınız.Buradaki herkes deneyimli bu konuda..
nedne anlamak istemiyorsunuz acaba merak ediyorum... sadece merak etmeyin sahte hesaplara karşı önlemimizi aldık... sahte kişilere karşı da .. nasıl açıklayabilirim ki başka?
Üstelik yüzlerce.. Hem başka pusuda bekleyen kişilerin ekmeğine yağ sürmüş olur, kimse uğraşmaz... Ben kendimden beğendim, eşimin hesabıyla da pusudayım
Teşekkürler kimsenin yapmadığı muhteşem bir kampanya.

hgkedaardic kalpten sevgiler
kampanyamız tüm hızıyla sürüyor, beğenen kazanır beğenmeyen kazanamaz. çok basit
diğer kampanyaların hazırlığı sürüyor Necron olarak pusudayız hediye savuracağız![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm. o zaman bol fake hesaplar hayırlı olsun sayfanıza
i-phone 4 önemli değil.. size bişi olmasındiğer kampanyalar estirecek i-4 toz gibi kalacak yanında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhgkedaardic kalpten sevgiler
kampanyamız tüm hızıyla sürüyor, beğenen kazanır beğenmeyen kazanamaz. çok basit
diğer kampanyaların hazırlığı sürüyor Necron olarak pusudayız hediye savuracağız![]()
isminin altındaki sözü çok beğendim söylemeden geçemeyeceğim..![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm. o zaman bol fake hesaplar hayırlı olsun sayfanıza
i-phone 4 önemli değil.. size bişi olmasındiğer kampanyalar estirecek i-4 toz gibi kalacak yanında
iphone 4 önemli değilse bende istiyorum nolur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhgkedaardic kalpten sevgiler
isminin altındaki sözü çok beğendim söylemeden geçemeyeceğim..
sevgiler saygılar
Teknolojinin Forsu Elektrik Kesilene Kadardır... ecronun tescilli sloganıdır efenim...