Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHediyeleri hazırlıyorum henüz eklemedim. Siz duyurmaya başlayın bende hediyelerimi hazırlayayım.
275. izleyiciye ulaştığımda bitecek...
kucuk fıstık Hayal'e nıce guzel yıllara olsun ınsallah...en guzel gunler onun olsun...ızleyıcın oldum abla beklıyorum blogumda da duyururum sen hedıyelerı ekleyınce
çok sağol temennilerin için. yorumda yazarsan konunun altına canım tamamdır.
Ben de izleyicin oldum, Hayal'e sağlıklı uzun ömürler diliyorum
sağol canım

kızımı uyutayım hediyelerimi yükleyeceğim.
katıldım, kızının yaşı hayırlı olsun, yaşı uzun olsun, kendi mutlu bir hayat sürsün. (herkesinki gibi)
çok sağol canım. Yalnız bir sorun var. Notebook un adaptörü bozuldu. Resimleri çektim yükleyeceğim şarjı bitti taktım adaptörü çalışmıyor. Şansıma da bugün pazar kaç yeri aradım hep kapalı. Gecikme için özür dilerim arkadaşlar.
ben de katıldım.hadi hayırlısı
bu arada kızının doğum günü de kutlu olsun.allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip eder inşallah
teşekkür ederim. hediyelerimi yükledim nihayet. yeni bir adaptör aramakla geçti günüm bütün hp satıcılarını gezdim sanırım.
prensesin çok güzel maşallah bahtı yüzü hep gülsün rabbim hep düzgün hayırlı insanlar çıkarsın karşısına sağlıkla huzurla bir ömür sürdürsün sevdikleriyle birlikte yüzünüzü hep ağartsın gururlandırsın inşallah
rabbim bana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin