aynı fikirdeyim.buna bencede bir el atılsa iyi olur.blog kampanyalarından bunalan diğer üyelerin bu bölüme ses etmemeleri ayrıca ilginç.sürekli yeni başlıklar açılıyor ve çoğusu özel konular.burası kampanya forumu ve sohbet bölümü abartılır derecede konu başlığıyla dolmaya başlandı.bende rahatsızım..
forumun sohbet kanalı açılsa serbest kürsünün yerini alır bence biir ara açılmış galiba ama geri kapanmışöyle bişeyler okumuştum tekrar açılamazmı
en cok konu acan bırı olaraktan uzerıme alınıyorum ama selcuk beyın kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum...zıra actıgım konuların hıc bırının zararlı oldugunu da zannetmıyorum...fıdanerılı yı de pınkberrytr yogurttan gelen maıl ıcın arasın bulsun benı dedım...
hepinizi kapsıyor hepinize bir iğneleme bu bence hadi kavga edelim hihihihihihihih
Aman kavga olmasınn konuşa konuşa anlaşalım
Ben de sözten ve pötüşe katılıyorum aslında. Kimse üstüne alsın diye söylemiyorum çok genel bi yorum ama konu açmak sadece 1 kişiyle değil tüm forumla paylaşmak oluyo.
Bölümün adı serbest kürsü olduğu için çok kısıtlamak istemiyoruz fakat sadece bi üyeye yönelik mesajlarınızı konu açmak yerine pm ile halletmek gerekli

Sonuçta konu açılınca nolmuş diye meraktan hepimiz açıyoruz