Sizde iftar sofranızın fotoğrafını bize gönderin
Tefal Actifry kazanma şansı yakalayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
her hafta 1 Actifry diyor.çıkma olasılıgı az sanki
beğenili yarışms işim olmaz malesef çünkü ne kadar çabalarsam çabalılayım olmuyor
1000 2000 arkadasın olsada bişi farketmez arkadasım.sahtelerde haber ver :/ sahtesi çok olan kazanır mesela..... anladınız kim oldugunu . toplayacak tüm fritözleri
off bıktım şu begenili yarışmalardannn
işte bu konuda benim fikrim var, forum üyeleri olarak facebook arkadaşları olalım ve beğenili yarışmalarda seçilecek bir kişi (admin, gönüllü vb.) seçelim, kazandıralım ve daha sonra beğenenler arasında çekiliş yapalım. İşte o zaman kazanırız. şansımız olur.
işte bu konuda benim fikrim var, forum üyeleri olarak facebook arkadaşları olalım ve beğenili yarışmalarda seçilecek bir kişi (admin, gönüllü vb.) seçelim, kazandıralım ve daha sonra beğenenler arasında çekiliş yapalım. İşte o zaman kazanırız. şansımız olur.
biz zaten facebook da arkadaşız ama herkezin kendi yarışması var ben çok istediğim bir ürünün yarışmasına neden ortak gireyim ? en sevdiğim arkadaşımla bile bazen rakip oluyoruz bazı firmalarad eleme var zaten ip kontrollü oluyor bu yüzden hak eden alıyor
Zaten juri demiş Tefal ama ilk kaç kişi juriye gircek onu belirtmemişler.