Bizim Mutfak ile doya doya konuşmaya hazır mısın? Ramazan boyunca her gün Doya Doya Muhabbet uygulamamıza katılan ilk 350 Turkcell'li Bizim Mutfak'tan 50 dakika / 20 TL konuşma kazanıyor! Acele edin, doya doya konuşma şansını kaçırmayın
facebook.com/bizimmutfak
Uygulamamız her gün sürpriz saatlerde açılıyor! Bugün için 19.30'u bekleyin
bende kazandım ama nerden sorgulayabiliriz kiii
Bende katıldım 2 numarayla.
Ama nasıl anlıyacaz kazandığımızı
Bizim Mutfak'la Doya Doya Muahbbet Katılım Koşulları
1- Kampanyaya yalnızca Bizim Mutfak Facebook uygulamasının içerisinden katılım alınacaktır.
2- Bu kampanya 01.08.2011 – 29.08.2011 tarihleri arasında geçerlidir. 29.08.2011 tarihi, saat: 00:00'a kadar Bizim Mutfak Facebook uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanır.
3- Kazanılan hediye devredilemez ve paraya dönüştürülemez.
4- Kampanya yalnızca Turkcell aboneleri için geçerlidir.
5- Bir kullanıcı aynı cep telefonu ile günde yalnızca 1 kez ödül kazanabilecektir.
6- Bir kullanıcı kampanya boyunca en fazla 2 defa günlük ses paketi kazanabilecektir.
7- Kampanya kapsamında kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
8- Kampanya katılımcıları için konuşma paket yüklemesi katılımın yapıldığı anda gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde 48 saat süresini aşma hakkını saklı tutar.
9- Günlük konuşma paketi 20 TL/ 50 dk ile sınırlıdır.
10- Kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketleri sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır.
11- Kazandığınız konuşma paketi TL'lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz:o Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn)o Var olan hediye TL'lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
12- Faturalı kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde bedava dakikalar geçerli değildir.
13- Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# 'yi arayabilirsiniz.
14- Katılımcı kampanya katılımını takiben 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden Bizim Mutfak reklam tonunu dinletecektir.
15- Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar.
16- Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# 'yi arayabilirsiniz. hatalı tuslama diyor bana
Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# 'yi arayabilirsiniz. hatalı tuslama diyor bana
önce yüklensin bi sakin ol