HEDİYELİ KAMPANYA
Değerli üyelerimiz,yeni bir hediyeli kampanya ile karşınızdayız.
Katılım Koşulları
-http://www.ekinoksshop.com/ 'a üye olmak
-Kampanyayı profliniz de paylaşmak
kampanya koşullarını eksiksiz yerine getiren 2 üyemiz bizden 3 Parça Lüks Saklama Kabı Seti kazanacaktır.
Kampanyamız 23 temmuzda son bulacaktır.
NOT-SİTE EL DEGİŞTİRMİŞTİR.FACEBOOK SAYFA PERSONELİDE DAHİL.DAHA ÖNCEKİ KAMPANYALRDA KAZANANLARIN HEDİYESİ GÖNDERİLMEMİŞTİR AMA YENİ SAHİPLERİNİN BUNDAN HABERİ VE İLİŞKİSİ YOKTUR.H2O Mop Ultra Buharlı Temizleyici KAMPANYASI YENİ FİRMA SAHİPLERİNİN ONAYI İÇERİSİNDEDİR.BU KAMPANYA VE H2O Mop Ultra Buharlı Temizleyici YENİ SİTE SAHİPLERİNİN KAMPANYASIDIR.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
mop buharlı temizleyiic çekilişi yapıldımı? göremedim ben sonucu takip etmemişim
evet liste yayınlandı.çekiliş yapılıp sayfa görüntüsü yayınladı.facebook sayfasında mevcuttur.
hediyeler gönderilmemiş mi?
Sitenin el değiştirmesi, gönderilmeyen hediyelerden yeni sahiplerinin haberi olmaması gibi bir durum sözkonusu olamaz. Zira, bir şirket devredildiğinde alacak ve borçlarıyla birlikte devredilir. Yani, bu durumda şirketin - sitenin yeni sahipleri önceden gönderilmeyen hediyelerden sorumludur. Zaten kimse devraldığı şirketin - sitenin borçlarından bihaber olamaz, bu mümkün değildir. Eski katılımcılar siteye karşı haklarını ileri sürebilir, hediyelerini talep edebilirler.
hemen katılıyorum istiyordum bu saklama kablarından
evet liste yayınlandı.çekiliş yapılıp sayfa görüntüsü yayınladı.facebook sayfasında mevcuttur.
ben listeyi ve kazananları göremedim
sayfada 7-8 konu aşagı in canım.
sayfada 7-8 konu aşagı in canım.
listeyi gördüm canım şimdi. ama kazanan kişi kim yazmıyor
evet sadece liste var.. kazanan yok ben 2 kez baktım