öyle paketi evirip çevirmeyin şifrelimi diye şifrelilerin önünde kocaman kampanya duyurusu var diğerlerine boşuna hiç bakmayın 

fişlerinizi saklamayı unutmayın adamlar yapışık diye belkide kimse almasın diye fişleride saklayın demiş demekki  

tam detaylı okumadım ama sanırım sadece üstündeki yapışkanı istiyolar ama emin değilim öğlen detaylı okuyup bilgi verebilirim ama ben yinede fişi saklıycam  

fiş ve paket ibrazı zorunluymuş bi ürün kodu die bişi yok eğer mesaj gönderecekseniz ad soyad adres şifre istenio  

şifre nerede nasıl bir şey ne gördüm ne buldum? gören eden aydınlatsın bizi?

şifre nerede nasıl bir şey ne gördüm ne buldum? gören eden aydınlatsın bizi?
söylemiştim paketin ön yüzeyinde kampanya duyurusunun olduğu yapışkan var onun iç kısmında yazıyo akşam resim ekleyebilirim  

Bence kazaninca fis isteyen felan olmiycak.

bencede ayrıca isteseler bile 1 tane fiş alınsa hepsine gösterilebilir  

bencede ayrıca isteseler bile 1 tane fiş alınsa hepsine gösterilebilir  
Bence siz demesseniz size fişi soran olmuyacak gibi geliyor.Çunku daha öncede boyle kampanyalar olmuştuda fiş felan isteyen olmamıştı.

şifre paketin ön yüzünde kartvizit büyüklüğünde yapışkanlı bir kart kolayca çıkarılabilir tabi