Merhaba Haribo'cular! Altın Ayıcıkları özleyen ve Altın Ayıcık kazanmak isteyen tüm Haribo severleri bu mesajı beğenmeye davet ediyoruz!
Sürprizlerimiz sürecek! Bizden ayrılmayın

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
şu haribodan bi kazanamadım...
İşte bugünün HARIBO'lananları: Özcan Baykuş, Nevin Güngör, Fatma Ekşi, Osman Bulut, İrem Patpat, Tuğba Toprak, Serhat Akkaya, Emel Oral, Nurcan Ari, Bahar Kültürel Aksoy. İletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeyi unutmayın! Perşembe günü tekrar görüşmek üzere, katılan tüm HARIBO'culara teşekkürler!!!
Ne zamandır yoklardı tesekkurler.
Tekrar merhaba Haribo’cular! Altın Ayıcık’lar size kulak verdi; dün 10 kişi Haribo’lanmıştı, bugün ise tam 50 kişi Haribo’lanacak! Haribo’lanmak için tek yapmanız gereken favori Altın Ayıcık renginizi bu mesajın altında paylaşmak!
Peki renk renk Altın Ayıcık’lardan en renklisi sence hangisi?
ooo 50 tane iyi bir rakam
en büyük kırmızı başka büyük yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk en çok kırmızıyı seviyorum haribo
ben 3 kez kazandım üç paketten de toplasan bi paket haribo yememişimdir. hepsini hayrıma çocuklara dağıttm
ben 3 kez kazandım üç paketten de toplasan bi paket haribo yememişimdir. hepsini hayrıma çocuklara dağıttm 
inş. bugün kazanırım da içimde ukte kalmaz
ev haribo dolu yemiyorum ama katıldım