geçmiş olsun hiç ilgilenmemişler nasıl iş yapıyolarsa insan ararda haber verir yazık çok yazık
geçmiş olsun ama gerçekten bazen böyle şeyler yapıyorlar arastan bana gelen paketleri binanın dışına bırakmışlardı annem görmese kim alır belli olmaz yurt içi kargoda hiç sorun yaşamam aksine çok ilgilenirler diğerfirmaların hiç birini güvenmiyorum
kampanyalardan kazanıyoruz diye bazen böyle ilgilenmiyorlar iştee
ben bugun uzuldum ama...neyse yarın bakalım UPS nolcak...kremım gelcek...sonra Parents hedıyem gelcek bakalım onlar sorunsuz gelsın barı...
yaa kazandığımızı nerden biliyolar kii ?? Hakikaten ilgilenmiyo bazıları ben hala kargo bekliyorum belkide onlar geri gitti. aramayı bırak not bile bırakmıyolar geldik diye kii ben bu ay nerdeyse hep evdeydimm
ben bugun uzuldum ama...neyse yarın bakalım UPS nolcak...kremım gelcek...sonra Parents hedıyem gelcek bakalım onlar sorunsuz gelsın barı...
UPS BENİM EN GÜVENDİĞİM KARGODUR
Ulaşamazlarsa arıyorlar nerdeyseniz oraya getirelim bile dediler ve getirdiler
Cok sagol hera,boyle surekli serbest kursu kullaniorum ama vallahi bunu ibret olsun die yazdim hani basiniza gelebilir diye
bende mng hiç sewmiyorum geçen organik mehmet te ben aradım buldum gelmişlermiş bulamamışlarmış cep arayamazlarmış ama ewde geldiklerine dair not yok