Aynı şehirde olanlar bir görüşme düzenleyebilirler... Hem sosyal aktivite olur hemde birbirlerini tanımış olurlar. Sadece fikir...
hayattan beklenti önemli aslında, değilse işede gitseniz evdede kalsanız dört duvar arasında sıkışmış,mekanlara sığmaz olursunuz.geleceğe dair güzel planlar edinin ,gerçekleştirmeye çalışın derim
çok doğru baz ;Den iş sorumluğu insanı hayatından bezdiriyor bazende ev sorumlulukları ama Rabbim kimseye dert sıkıntı vermesin. Sağlık olsunda gerisi kolay. Aslında bendede bu bilgisayar işi çok bağımlılık yaptı tedavimi görsem diye düşünüyorum aile dostlarıma zaman ayıramıyorum desem yeridir. misafirlikte oturamıyorum bilgisayar arıyor gözüm varmı böle bişey
ist /anadolu yakası kimler var?
valla benimde canım çok sıkılıyo pc olmasa ne yapacakmışım ben bilmiyom valla
Aynı şehirde olanlar bir görüşme düzenleyebilirler... Hem sosyal aktivite olur hemde birbirlerini tanımış olurlar. Sadece fikir...
denizli de olanlar varsa görüşelim
ist /anadolu yakası kimler var?
ben o tarafta oturuyodum bafraya gelmeden önce pendik/kaynarca evimiz var orda kiraya verdik buraya gelirken...sanırım forumda bafrada benden başka ikamet eden yok..
denizli de olanlar varsa görüşelim
var hemşerim var. merhabalar.
merhaba paype nasılsın
iyiyim saol sen nasılsın. son zamanlarda biraz seyrek girdiğime yen gördüm mesajını.
(iyyin saol sen nassıng son zamannada bek giremiyon. yeni göödüm

benim gözel memleketim. )