money visa farkı...hafta içi 9-12 arası % 10 extra indirimde oluyor,geçen hafta vardı.
chokella 500 gr. migros ta 18 mayısa kadar 4.45 moneyvisa kredi kartıyla alındığında 2 lira karta geri yükleniyor,moneykarta 1 tl iadeli...moneyvisa kartı olana ürün 2.45 e inmiş oluyor.
ben de bu şekilde aldım. money visa sağolsun
ama katılıp katılmamamkta kararsızım. internetten başvurabilsek ne olurdu sanki..
5m lerde kale mutfak teşhire konmuş...yoğun taleb görüyor kampanya.
nasıl olcak peki, anahtar teslim mutfağı yenileyecekler demek. way alkışlıyorum, migros'a akın etmek lazım. kampanya pek şokella yani
özellikle pano konmuş tezgah üstüne...tüm ankastre ve solo cihazlar,her türlü mutfak aleti,aydınlatma elm.
kiler sist.,taç,ışık bandı,mevcut ya da alınacak tüm cihazların montajı,mutfak mekan tadilat ve
tesisatları,mutfak zemin,tezgah arası seramiği,boya gibi işlem ve malzemeler hariçtir diye.
Yanlışlık var. Eski mutafağın sökülmesi ve yensiini takılması kampanyay dahil.Diğer ankastre montajı yada ek işlemler dahil değil..
pano da yazılanları aynen yazdım...firma kendi içinde çelişmiş olabilir.5m izmirdeki kalemutfak modeli
rengi ve tarzıyla koçtaş,praktiker gibi yapı marketlerdeki h.mutfak modellerinden basbayağı farklı.
çok daha muhteşem görünümlü.
Valla eğer başka Kale değilse Kalenin asıl işi fayans dolguları, seramik falan. Hani daha ileride kale kilit, kale havacılık var, uçak parçası bile üretiyorlar ama al dolabı kardeşim, sana fayans yok. İşçilik yok, dolabı koydum Behlül kaçar derlerse ayıp olur. Aslında Yalın Vestel ankastre kazananlara gidecek kampanya. Ankastreyi kazandılar bu da tam tamamlayacak şey