madem işinize yaramayacak neden katılıyorsunuz kazanan kişiler anlamadım birde burada aldım ama ne işime yarayacaksa serzenişleri var.Sadece bir şeyler kazanmak adına ise buda bir amaç tabi
madem işinize yaramayacak neden katılıyorsunuz kazanan kişiler anlamadım birde burada aldım ama ne işime yarayacaksa serzenişleri var.Sadece bir şeyler kazanmak adına ise buda bir amaç tabi
belirtmeye çalıştığım kazanan kişilerin kazandıkları halde hala daha yakınmaları tabi kazanır satar o başka gerçi 20 tl lik ürünü en fazla 10 tl satarsın ki uğraştığına değmez bence.Tamam kazandın bunun mutluluğunu yaşa boşver ne olduğunu öyle değilmi
Bizimkiler bolca kazanır sonra da "ayyy bana çıktığına inanamıyorum" geyiği de yaparlar, alışırsın
Bunun adı sanatçı kaprisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelirtmeye çalıştığım kazanan kişilerin kazandıkları halde hala daha yakınmaları tabi kazanır satar o başka gerçi 20 tl lik ürünü en fazla 10 tl satarsın ki uğraştığına değmez bence.Tamam kazandın bunun mutluluğunu yaşa boşver ne olduğunu öyle değilmi
O da sanatçı kaprisi idare etcenBizimkiler bolca kazanır sonra da "ayyy bana çıktığına inanamıyorum" geyiği de yaparlar, alışırsın
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelirtmeye çalıştığım kazanan kişilerin kazandıkları halde hala daha yakınmaları tabi kazanır satar o başka gerçi 20 tl lik ürünü en fazla 10 tl satarsın ki uğraştığına değmez bence.Tamam kazandın bunun mutluluğunu yaşa boşver ne olduğunu öyle değilmi
O da sanatçı kaprisi idare etcenBizimkiler bolca kazanır sonra da "ayyy bana çıktığına inanamıyorum" geyiği de yaparlar, alışırsın
![]()
![]()
![]()
bro hiçkimselerin seni yada senin gibi düşünenleri anlamasını yada anlamaya çalışmasını bekleme..bardağın boş tarafını görmeyi çok iyi bilenler sanatçı kaprisine yabancılık hissedecektir..Zihniyete saygı var yalnız zirve koklatmamak daha mütevazi oluyor bilhassa....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelirtmeye çalıştığım kazanan kişilerin kazandıkları halde hala daha yakınmaları tabi kazanır satar o başka gerçi 20 tl lik ürünü en fazla 10 tl satarsın ki uğraştığına değmez bence.Tamam kazandın bunun mutluluğunu yaşa boşver ne olduğunu öyle değilmi
![]()
![]()
![]()
bro hiçkimselerin seni yada senin gibi düşünenleri anlamasını yada anlamaya çalışmasını bekleme..bardağın boş tarafını görmeyi çok iyi bilenler sanatçı kaprisine yabancılık hissedecektir..Zihniyete saygı var yalnız zirve koklatmamak daha mütevazi oluyor bilhassa....
Zirve mi![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin......
Zirve mi![]()
bro sözlerin anlaşabilirliği dereceli bir alfabe gibidir..isteyen istediğini anlar..bu yüzden değil midir denge diye bir şey yoktur olduğu anda bozulacaktır..sanatçı olmak kolay değil... !
Benim zirvelerle işim yok, aşkım zaten dağlarda gezer