az önce yurtiçi kargoyu aradım 1 haftadır paketim ordaymış.
ne kapıya kağıt bırakıyorla ne arıyorlar.sanki tahmin edecez de gidip alacaz?
biraz daha soruşturunca başka 2 paketin daha orda olduğu anlaşıldı.eşim şimdi sinirli sinirli almaya gitti.
birazdan genel merkezi arayıp şikayet etçem.zaten bir blogdan iziwash kazanmıştım siteden gelen haber teslim edildiği yönündeydi.o paketi kimbilir kime teslim ettiler.muaamma oldu.çok sinirlendim çok.
nasıl bir firma anlamadım?
bende bir kez kazanmıştım burdan aynısı bana da oldu 3 hafta gelmeyince facede yazdım 2 kez. cevap olarak adres bilgileriniz eksik paketiniz geri dönmüş iletişim kuracak arkadaşlarımız dediler ve hiç bir iletişim kurmadıkları halde 4 5 gün sonra hediyem geldi. ugrastırmasalar olmuyor
güle güle kullan ecrim tebrikler
bende bir kez kazanmıştım burdan aynısı bana da oldu 3 hafta gelmeyince facede yazdım 2 kez. cevap olarak adres bilgileriniz eksik paketiniz geri dönmüş iletişim kuracak arkadaşlarımız dediler ve hiç bir iletişim kurmadıkları halde 4 5 gün sonra hediyem geldi. ugrastırmasalar olmuyor
güle güle kullan ecrim tebrikler
yok bunu 4-5 ay önce yurtiçi yine yapmıştı.şube müdürüne eşim şikayet edince düzelmişlerdi.şimdi gene
aynısını yaptılar.çok problem yaşıyorum bunların yüzünden.yok gelmedi diye sayfalara yazıp yüz göz oluyoruz çok can sıkıcı.bildiklerim böyle de bilmeden direkt adrese yolluyor hediyeyi bazı firmalar bu tarz gelebilecek paketlerim
olmuşsa onlara kimbilir ne oldu?neyse edeyim de şikayet akılları başlarına gelsin.çok teş.ederim arkadaşım.inşallah güle güle kullanırız paketlerimizi.
yurtiçi kargo demekki her yerde sorunlu ben 4 yıldır uğraşıyorum kaç kere şikayet ettim ama yok.en son mailimde gerçekten ilgilenecek biri arasın diye yazdım 4 gün oldu halen arayan yok.
yurtiçi kargo şubesinde bekleyen tam tamına 4 paketim varmış.yuh diyorum ya..
3-5 zaman sonra kıllanıp arayıp sormasam geri yollayacaklardı belki de..
Ve beklenen an geldi, haftanın sorusu yenilendi! Tüm Türkiye’nin gözü Survivor adasında! Peki Survivor adasına seni de göndersek ve yanına sadece bir tane özel eşya alabilirsin desek? Yanına ne alırdın? Unutmadan adadaki zorlu günlerinde bembeyaz bir gülüş için Theramed zaten yanında...
• Tıraş makinesi ya da cımbız,
• En sevdiğim yastık,
• Şampuan,
• Parfüm,
önceki çekilişlerin kazananları nerede açıklanıyor
önceki çekilişlerin kazananları nerede açıklanıyor
anketi cevaplarken anında açıklanıyor kazandınız diyor..
soruyu cevaplıyorum, adres bilgileri kısmı çıkıyor, doldurup gönder diyorum "önce soruyu cevaplamalısınız" diyo bu sefer de