Yeni Çağrı
Temizlik Kağıdı Ürünlerinde Ne Gibi Tüketici Promosyonları Yapılabilir?
Sizce markalarımız ile müşteri iletişimini güçlendirecek ve potansiyel müşterilerin ilgisini çekecek, fiyat indirimi haricinde ki yenilikçi promosyon fikri ne olmalıdır?
Temizlik Kağıdı Ürünlerinde Ne Gibi Tüketici Promosyonları Yapılabilir?
Sizce markalarımız ile müşteri iletişimini güçlendirecek ve potansiyel müşterilerin ilgisini çekecek, fiyat indirimi haricindeki yenilikçi promosyon fikri ne olmalıdır?
İpek Kağıt tarafından 2 gün önce yayınlandı
Başlangıç Tarihi :18.03.2011 Bitiş Tarihi :15.04.2011 Ödül : 500 TL
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
o kadar güzel fikirler buluyorum bir türlü beğendiremiyorum off yaa
Ben burdan hedıye kazandım hala gelmedı ya 
ne kazandın bana anında geldi cep telefonu kazanmamın ilan edilmesinden 2 gün sonra elimdeydi telefon. sitenin suçu yok.kamoanyayı düzenleyen firmanın suçu.firma kaliteli olunca hediye anında geliyor demekki.
Promosyon soruyorlar; promosyon dediğin dağıtmakla olur başka nasıl olacak ki. Başa bir urune yapıştır. kullansın beğensin devam eder zaten almaya.
18.03.2011 - 15.04.2011 tarihleri arasında İpek Kağıt tarafından yayımlanan "Temizlik Kağıdı Ürünlerinde Ne Gibi Tüketici Promosyonları Yapılabilir?" başlıklı çağrının sonuçları belli oldu. Selcan Çalışır 500 TL kazandı.
Çağrıya katılan tüm fikir sahiplerine çok teşekkür ediyor, Selcan Çalışır' ı kutluyoruz.
18.03.2011 - 15.04.2011 tarihleri arasında İpek Kağıt tarafından yayımlanan "Temizlik Kağıdı Ürünlerinde Ne Gibi Tüketici Promosyonları Yapılabilir?" başlıklı çağrının sonuçları belli oldu. Selcan Çalışır 500 TL kazandı.
Çağrıya katılan tüm fikir sahiplerine çok teşekkür ediyor, Selcan Çalışır' ı kutluyoruz.
fikrini merak ettim doğrusu