Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım telefonla çektim yarın fotoğraf makinemi yanıma alcam![]()
hadi bakalım bekliyoruz güzel fotoğraflarını
Bosuna bekleme bence 2 gündür bekliyoruzda noluyo ..

çekemedim napıyım  

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
kıskanç kar yağmıyo sizin oraya die yapıosun biliorum
![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
mızıkçınında kim olduğu belli oluo zaten
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
iyi tmm benim mızıkçı beceriksiz
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
iyi tmm benim mızıkçı beceriksiz
öylesin kendinide sadece bunu kabullenerek affettiremezsin

hatta gözlerim kapalı geçtimm korkudan ve üşümekten titreyerek tabii 
 Camdan bakıyorum sisten karşı binalar görünmüyo acaba market açıkmıdır kii adamda gelememiştir belki 

acıktırr acıktıırrr biz ekmegi aldık geldkk![]()
 hem biraz karlada oynarım geçen yağdığında üşenmiştim inmeye 

İnşallah karşıdan karşıya geçerkende ezilmem