bad-mad-sad
umuyorum ki bu gün sen den oy istediler ve özelden mesaj gönderdiler diye sıkıldığın arkadaşlarında yarın öbürgün bir kampanya dolayısı ile yardım istemezsin.ben sana özelden mesaj atmadığım halde rahazsız oldum atanları düşünemiyorum birbirimizi desteklesek ölmeyiz taş atıpta kolumuz yorulmuyor herhalde...
Bu arada arkadaşlar 10 puanınız gönderilmiştir . destek isteyen arkadaşlar ÖZEL'den mesaj atabilirler bol şans.
bad-mad-sad
umuyorum ki bu gün sen den oy istediler ve özelden mesaj gönderdiler diye sıkıldığın arkadaşlarında yarın öbürgün bir kampanya dolayısı ile yardım istemezsin.ben sana özelden mesaj atmadığım halde rahazsız oldum atanları düşünemiyorum birbirimizi desteklesek ölmeyiz taş atıpta kolumuz yorulmuyor herhalde...
Bu arada arkadaşlar 10 puanınız gönderilmiştir . destek isteyen arkadaşlar ÖZEL'den mesaj atabilirler bol şans.
yok ben genel istiyecem verdinmi 10 puanımı
10 puanınız gönderilmiştir arkadaşım bol şans
arkadaşlar merhaba bu forumda yeniyim bana özelden ulaşan 4 arkadaşın isimlerini yazacağım onların dışındakilerde özelden düşlerini gönderirlerse oy verebilirim hepinize bol şans
ayrıca burası forum yardımlaşmak için buradayız deği mi bunun adı dilenme değil yardımlaşma kelimelerimizi dikkatli seçelim
bende özelde kayıtlı arkadaşlar :
özlemce
erteby
darkinangel
şansperisi
diğer arkadaşlarda özelden ulaşa bilirler müsait oldukça oy verebilirim
bol şans
hepinize 10 puan verdim.hergün vermeye calısıyorum.herkes destek olsa forumdan biri kazansa cok güzel olacak.hepinize basarılar
teşekkürler bende link veren arkadaşlara 10 ar puan verdim