migrostan aycan narenciye ürünleri alarak hyundai getz kazanan asil ve yedek talihliler;
asiller
1-begüm gürsoy-istanbul
2-serra incekara-istanbul
3-aylin demir-istanbul
yedekler
1-sevda demir-istanbul
2-bülent elbebek-istanbul
3-ayşin ekşioğlu-istanbul
tebrikler.yedeklerde olmak istemezdim
demir soyadı 1tane asılarda 1 tane yedeklerde var...
Konuyla ilgili itirazlarımızı yapmaya çalışıcaz bakalım. Aycan limonlar çekilişe dahil ancak portakaların barkodunu dahil etmediklerinden çekiliş hakkımız elimizden alındı.Görüşmeler devam ediyor hadi hayırlısı...
Konuyla ilgili itirazlarımızı yapmaya çalışıcaz bakalım. Aycan limonlar çekilişe dahil ancak portakaların barkodunu dahil etmediklerinden çekiliş hakkımız elimizden alındı.Görüşmeler devam ediyor hadi hayırlısı...
nereden öğrendin bunu, hep portakal almıştık oysa, şartlarda portakalda var, çekiliş iptal edilmelidir öyle ise...
nereden öğrendin bunu, hep portakal almıştık oysa, şartlarda portakalda var, çekiliş iptal edilmelidir öyle ise...
Limon+ portakal aldık.. Limonda sorun yoktu ancak portakalı elle giriş yapmışlardı.. Sonradan kurcalarken ortaya çıktı.. Hatta forumdan bir arkadaşım uğraşırken çekilişe katılım hakkımız olmadığını öğrendik.. Sonrasına ise gelişiyor bakalım.. En son bizim buradaki bölgeye aycan portakal hiç gelmedi dediler ancak sırf aycan diye çürük portakal dahi aldım.. Tek bende değilim zaten..
Kaç katılım olmuş buna arkadaşlar
Eğer çekilişe portakal dahil edilmeyip limonu dahil ettilerse şayet hakkız reklam yapmaktan ceza alabilir migros.Başlıkta ne deniyor aycan ürünleri alan kazanır..
arkadaşlar durum şöyle benim aldığım portakalı kasada tartıp o şekilde geçtiler bende fark etmedim oysa aycan ürünleri barkodlu olup tartım işlemi gerektirmemekte.Eğer sizin fişlerinizde portakal aycan yazıyorsa sorun yok ama benim gibi aycan portakal alıp fişte portakal sıkma yazıyorsa sorun var demektir.Yani ben kampanya dışı ürün almış oluyorum bu durumda oysa aycan almıştım.İtirazımı yapacağım bakalım ispat edebilecekmiyim.