hergunkampanya.com üyeleri kınarsa ayakkabıyı yollarlar bence:D
kazananları tebrik ederim güle güle kullanın 
ben günümün çoğunu pc başında geçiriyorum puan toplayıp istediğim ürüne odaklanıyorum ilginç olan bişey yok yani bu siteyi tanımam etmem adavapuru arkadaşımız saolsun söylemişti tereddüt etmeden tc mi verdim sonra sildim bende şeytanın bacağını yeni kırdım

daha önce pek hediye kazanamadım burdan bişeyler kazandım umarım form üyelerimizden herkes kazanır mesela bi arkadaş sormuştu nasıl kazanılıyo diye örneğin sweeti 22 puana kazandım kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ederim ayrıca teşekkürler
hep aynı kişilere denk gelmesi ilginç vallay aa bi kere de bize gelse fena olmayacakk 
alıntı olarak bunuda ekleyecektim bu soruya yanıtıda üste yazdım

ilkez alıntı ekledim sanırım biraz karıştırdım idare edin artık
adavapurunada yanıt vereyim; sayende kazandım canım senin tavsiyenle üye oldum çok sağol evet eşofman altıda çok güzel kaliteli bişey sweet de hoş ama kar beyazı yollamışlar fotodan farklı ama olsun şekr pembesi alt eşofmanla uyum sağlar eşim içinde sweet oynamıştım onuda bugün kazandım ya ben bu şubat ayı lotomu oynasaydım napsaydım
Ben de sadece bir kere tıklamıstım hepsini hergün oldugu gibi sonra da siteden cıkmıstım. Erkek gömleği kazanmısım bedenini kime söylesem ya XL istiyorum bir de M beden var cünkü:)
tebrikler forumdan kazanlar olunca daha mutlu oluyorum ben
beden talep edemiyorsun malesef 29 beden olarak kaydetmiştim üye olurken verilen kotta 30 beden gözüküyor ama 26 yollamışlar
Erkek sweet ersin tolga 01-03-2009 Lazadoor
Bayan Sweet serdar nuryan 01-03-2009 Lazadoor
Erkek Sweet gürsel tezcan 01-03-2009 Lazadoor
Gömlek erhan adanır 01-03-2009 Lazadoor
Bayan Çanta Metin Bestil 01-03-2009 Lazadoor
Bayan Kapşonlu Sweet Yasir Gültekin 01-03-2009 Lazadoor
yasir kazanmışsın yine hayırlı olsun =))
Şaka gibi yaw o kadar puan toplayıp kaltılım yapıyorum ama .......

Neyse yasir tebrikler