umarım konu açık değildir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinGalaksinin en heyecanlı yarışına SEN DE KATIL En yüksek puanı kazan, ödülleri yakala! 1. ye PLAYSTATION 3/320GB...
"Cünübettin Döşükıllı" yine iş başında 
adam her flash oyunda illa bi muzurluk yapcak.
kim bu ya okadar puan nasıl biriktiriyor
Her flash oyunda değil, hilekarların olduğu oyunlarda. Orada bir hilekara istinaden yapılmıştır o puan. O hilekar arkadaş kendini çok zeki sanıyor. Yasin gibi arkadaşlar zamanını harcıyor alın teri döküyor, hatta videoya çekiyor nasıl yaptığını ispatlamak için fakat bu adam hileyle birkaç puan alıp birincinin üstüne konumlandırır kendini hep. Bahsettiğim hilekar familyasını tanmışsınızdır umarım.
kim bu ya okadar puan nasıl biriktiriyor 
Nasıl birikecek başka. Tabii ki hileyle.
inşallah sepetlerle o adamı hileci nolcak
zaten öyle bi puanı yapmak mümkün değil oyunda o cünübettin denen her oyunda yapıyor bunu bilerek diye fake bi hesabı o cünübettin
forum içinde isim vererek konuşmama ve forum içeriğini rahatsız etmiyecek şekilde konuşmaya lütfen dikkat edelim
Arkadaşlar haklı sanırım, isim vermeleri aslında yerinde olmuş. Çünkü ben onların yorumları sayesinde hiç oyuna başlamıyorum bile. Neticede hepimizin vakti değerli. Bu flashlarda nasıl bir açık vardır ki bunları yapıyorlar anlamıyorum. Macromedia Dreamweaverla bir müdahale mi var acaba?
Organizatörlerinde hatası var, açık bırakmayacak şekide yarışmaları organize etmeleri lazım.
Yarışmalarda durmadan oynayan, gözlerini kızartan, dirseklerini çürüten arkadaşlara büyük saygısızlık. Ben yarışmalara katılacak sabırda biri değilim. Ancak bir arkadaşım geçen yıl bir DVD playerı bir yarışmada kazandı. Ve gerçekten insan ötesi çaba gösterdi. Bileğinin hakkıyla kazandı desem yeridir yani. Böyle uyanıklar bu tarz arkadaşların hakkını yiyor.