-
Bu ne terbiyesizlik
Gönderen:
logocuk
07 Oca, 2011 18:28
-
Arkadaşlar facebooktan birine praktiker daveti göndersem kabul edermisiniz dedim hayır dedi,birbirimizin facesini destek istemek için eklemiyormuyuz?Bende doğal olarak sildim ve bana küfür içerikili bir mesaj atmış çok sinirliyim şuanda kim oluyorda benimle böyle konuşabiliyor. Mesaj gönderiminide engellemiş çok doluyum Hacı Ahmet Kamçıcıoğlu bu kişi forumdan mı insanlarda terbiye denen bişey kalmamış
-
Gönderen:
cilekrecelii
07 Oca, 2011 18:29
-
canım herkesi ben Allaha havale ediyorum artık mal hırsından insanlar neler yapıyor bu mübarek günde bile yapıyorlar
-
Gönderen:
logocuk
07 Oca, 2011 18:30
-
Evet cnm bende Allaha havale ediyorum gerçekten hayatımda duymadığım küfürler ağza alınmıyacak laflar yazmış neye uğradımı şaşırdım
-
Gönderen:
emk87
07 Oca, 2011 18:30
-
ayıp ya cidden yaptıgı tabiki destek vermek zorunda değil kimse ama küfürlü konuşmaya kimsenin hakkı yok
-
Gönderen:
logocuk
07 Oca, 2011 18:32
-
Evet zaten ben ona destek vermedi diye hernagi bişeyde söylemedim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım Birde isminin içinde hacı geçiyor negünlere kaldık
-
Gönderen:
sonay_27
07 Oca, 2011 18:34
-
mal bu millet ya vallahada billahada mal.Allah bildiği gibi yapsın küfür ederek erkeklik duygularını tatmin etmeye çalışanları.Allah ıslah etsin böyle kuş beyinli kişiliksiz insan müsfettelerini...reziller....
-
Gönderen:
sozten
07 Oca, 2011 18:34
-
ismi uyduruk birsey zaten,ancak hemen msj yazdıysa gercek biri,bence forumdan olanlar arkadaslıktan hemen cıksınlar,affedilecek yanı yok
-
Gönderen:
logocuk
07 Oca, 2011 18:37
-
Baya ortak arkadaşımız vardı zaten dicek hiçbişey bulamıyorum çok kötü oldum sinirimden ağlıcam nerdeyse

,
-
Gönderen:
hah7783
07 Oca, 2011 18:38
-
Benim arkadaşlarım arasındaymış hemen sildim.Böyle terbiyesizleri aramızda barındırmamak lazım.
-
Gönderen:
düşler sokağı
07 Oca, 2011 18:40
-
bu kişi Neslihanın ta kendisidir,daha önce bir arkadaşımıza kendisi olduğunu söylemiş..