Arkadaşlar kurallarımız hala geçerli. Özellikle şu maddeler çoğu zaman ihlal ediliyo dikkat ederseniz sevinirim
* Satış veya takaslık konular açmak,
* Kampanyalarla ilgili destek istemek,
* Site tanıtımları yapmak veya çıkar sağlamak amacıyla konular açmak yasaktır.
benim yaptığım bunlardan birine giriyomu ben kampanyalar bölümüne açmıştım buraya taşıdılar. 2. konuyuda buraya açmıştım
benim yaptığım bunlardan birine giriyomu ben kampanyalar bölümüne açmıştım buraya taşıdılar. 2. konuyuda buraya açmıştım
Çekiliş konusunu diyosan eğlence amaçlı olduğu için burda olmasında bi sorun yok
bazen öyle gereksiz başlıklar oluyorki bu bölümde yok artık diyorum bilmem aynı fikirde olanlar varmı
adi üstünde serbest kürsü. kurallara uyduktan sonra. ben seviyorum serbest kürsü konularini :-)
bugün hotmail hesabıma baktım.Geçen Daybuydaydan kargo bedava iken fikirmetre ile alışveriş etmiştim.Aynı gün yaptığım davetlerinde alışveriş etmesi sonucu 10 tane 20 tl yüklenmiş.Bunlar birleşiyor mu*acaba.Son kullanma tarihide 27 ekim 2012 sizlerde maillerinize bakın.
bugün hotmail hesabıma baktım.Geçen Daybuydaydan kargo bedava iken fikirmetre ile alışveriş etmiştim.Aynı gün yaptığım davetlerinde alışveriş etmesi sonucu 10 tane 20 tl yüklenmiş.Bunlar birleşiyor mu*acaba.Son kullanma tarihide 27 ekim 2012 sizlerde maillerinize bakın.
deneyin bakalım birleşecekmi bende merak ettim şimdi
sepet ekranında çekleri seçin tamam deyin, eğer sorun çıkarmazsa birleşiyor demektir
bu çekler geçen daybuydayın bedeva olduğu günlerkiler değilmiş.20 şubattada ben davetya pıp bu çekleri kullanmıştım.Onlar.Bu demektir ki bir ay sonra 10 tane daha yüklenecek.Ozaman hepsini kullanıcam
Kurallar yıkmak için var onu ne yapacağız