Bu gece dışarıda hissedilen ısı -10 olacakmış. Gözünüze takılan bir evsiz varsa su numaradan İBB'ye haber verebilirsiniz: 0 212 455 13 00
havalar ısınana kadar istanbul buyuk sehir belediyesi sağlık kontrolunden tutun giyim kuşamına kadar yardım edip üzülerek soyluyorumki havalar ısınana kadar bir otelde kalmalarını sağlıyorlar.
gönül isterdiki hava şartları ne olursa olsun yinede bakılmaları ama bunada şükür..
güzel bir uygulama olmuş
+
Allah Yardım Etsin Herkese ben evimdeyim sıcacık bi ortam ama dün akşam saat 19 gibi elektrikler kesildi ve bugün 11 gibi geldi felaketti
Valla ben sıcak evin içinde hasta oldum dışardakıler kim bilir napıyolar, Allah korusun donma tehlikeleri var..
Bu konuda çok sinirlendim dün,
Dün her gün oldugu gibi matraxı dinliyordum alem fm zeki kayahan coşkun herkeze tavsiye ederim.
Neyse oda bu konuyu ele almış
Zeki
Bu verdiğim numarayı aradı
Telefondaki bey şuan böyle birşey yapamıyoruz ısı derecesinin eksiye inmesi lazım . 1 olursa olmuyormuş
Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.
Sanki insanların içinde kan yerine su var.
suyun donma ısısına göre hareket ediyolar. Yani sokakta birini gördüysek soğukta ilk olarak termometreye bakıcaz eksideyse haber vericez !! gelde sinirlenme