1 farkla kaçırmışım

tebrikler ofluheal, güle güle kullan
fırın kabım geldi fırsat diyarından sevindim ama benden 7,5 kargo parası aldılar cnm bilgin olsun
fırın kabım geldi fırsat diyarından sevindim ama benden 7,5 kargo parası aldılar cnm bilgin olsun
yuhh ya öyle saçmalıkmı olur benimde bloğumda kampanya vardı gelicek benimkide ama veremem valla kargo parası okadar napmış bunlar sende geri yollasaydın keşke cnm 7.5 TL az para değil
sorma cnm ya birden akıl edemedim ordan geldiğine durdu yani şaşırdım ama sonra dank etti zaten minicik birşey vallahi pişman oldum yani alıcak olanlar bir daha düşünsün bence
sorma cnm ya birden akıl edemedim ordan geldiğine durdu yani şaşırdım ama sonra dank etti zaten minicik birşey vallahi pişman oldum yani alıcak olanlar bir daha düşünsün bence
valla ben geri yollıycam bence herkes geri yollasın sonra akıllanıp yollarlar tekrar kargoyu ödeyip nedir bu firmalardan çektiğimiz anlamıyorum hiç
Bizede gelmis ama herhangi bi ucret alinmadi :s
Bizede gelmis ama herhangi bi ucret alinmadi :s
acaba blog sahiplerinden almıyolarda kazananlardanmı alıyolarki
ben aslında kargocuya pek güvenemedim fillo kargo getirdi ama adam parayı alır almaz gitti o esnada şansa diğer kargocu gelince arada kaynadı yani günahını almayayım ama dekontu bile vermedi şimdi aklıma takıldı kargo şubesini arayıp sorucam
iyice şaçmaladılar bu firmalar bloglarda kargo ücretleri bize ait deyip sonrada bize ödetiyorlar ben de bekliyorum henüz gelmedi eğer benden de kargo ücreti isterlerse bende vermem de almam da fırın kaplarını onların olsun 5-10 liralık ürün için 7,5 lira ödedikten sonra kazanmış olmak nerede kaldı gider alırım mağazadan.