şaka gibi ama cevapları ben söyledim ama kazanamadım 
Eminmisin iyice kontrol et bir daha alfabetik gibi görünüyor ama biraz farklı. Sonuçta birçok kişi senin cevaplarınla yaptı bu kampanyayı. Senin kazanamaman çok garip olmuş. Süren sıfır saniye değilmiydi yoksa.
bende yokum oğlum için katılmıştım. kazananlara tebrikler.
25 kişi belli demiştiler ya,o 25 kişinin akıbeti ne oldu acaba merak ettim?
kazandılar mı?
Arkadaşlar, 0 saniye yapmak hiç zor değildi ve kazanan 50 kişinin de süresi 0 saniye. Ben 1 tane kazandım ve son 20 kişi arasındayım. Daha sonra başka bir isimle de 0 saniye yaptım. Tıpkı benim gibi 0 saniye yapıp 50 kişi arasına giremeyen onlarca kişi var. Bu kazanan 50 kişi yarışmanın ilk günlerinde 0 saniye yaptığı için kazandı. Böyle işte. Başka yarışmalarda bol şanslar hepimize.
Ben ilk denememde 6 sn ikinci denememde 1 sn yapmıştım kazanmışım diğer kazanan arkadaşlara da tebrikler
O zaman benim düşündüğüm gibi değilmiş. Peki benim ve diğer 0 saniye yapan arkadaşların ödülleri nerde?
diğer kazananlara da tebrikler. ben de kazanmışım.
ama şunuda söyleyeyim 3 veya 4 dü bitirme saniyem.
bence sitede gözüken saniyeden farklı bir saniyede(gerçek sürede) hesaplama yapıldı ve ödüller verildi.
şaka gibi ama cevapları ben söyledim ama kazanamadım 
Eminmisin iyice kontrol et bir daha alfabetik gibi görünüyor ama biraz farklı. Sonuçta birçok kişi senin cevaplarınla yaptı bu kampanyayı. Senin kazanamaman çok garip olmuş. Süren sıfır saniye değilmiydi yoksa.
kardeşim benden sonra sıfır saniye yaptı o kazanmış bende yok

işin kötü yanı ben seviyorum transformersı o anlamaz bile

neyse eskilerle oynamaya devam
Annem de kazanmış arkadaşlar. Şöyle olmuştu: Bayramda annemlerdeydim, onların pc den oynadım öylesine, ama sıfır saniye filan da değildi. Yanılmıyorsam 20 sn civarı bişeydi. Nasıl kazandı bilmiyorum ama bence her sıfır saniye yapan kazanmadı. Hatta sıfır yapmayan çok kişi de kazanmış olabilir.