1-30 kasım tarihleri arasında carrefourdan carrefoursa pluscard ve ya carrefouraxses le 5 tl iglo ürün alışverişlerine % 10 indirim...çekilişle 10 adet samsung lcd tv hediye..
usta.. çekilişi motif tanıtım diye bir ajans düzenliyor,insertte tv nin modeli belirtilmemiş..
teşekkürler....ben de carrefoura gidince şansımı deneyim....
buna nasıl katılıyoruz carrefour yetkililerininde bilgisi yokmuş, ürünü alınca kart bilgileri otomatik olarakmı yükleniyo..
buna nasıl katılıyoruz carrefour yetkililerininde bilgisi yokmuş, ürünü alınca kart bilgileri otomatik olarakmı yükleniyo..
Ben katıldım her 5 lira için 1 çekiliş hakı karta yükleniyor.Sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam 20 aralıkta Akşam gazetesinde..
Ben katıldım her 5 lira için 1 çekiliş hakı karta yükleniyor.Sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam 20 aralıkta Akşam gazetesinde..
yani ayrı bi işlem yapmıyoruz sadece ürünü alıp kasadan geçiyoruz dimi, peki katılım yaptığımıza dair mesaj falan geliyomu telefona..
Yok gelmiyor.Girişte küçük dergi olcak insert ondan bir tane alırsanız iç kısmında yazıyor kampanya.Tvler hd ready olanlarından.Resimdeki lcd nin aynısı carfurda da mevcuttu..
Yok gelmiyor.Girişte küçük dergi olcak insert ondan bir tane alırsanız iç kısmında yazıyor kampanya.Tvler hd ready olanlarından.Resimdeki lcd nin aynısı carfurda da mevcuttu..
baktık hatta görevli bayanda baktıda dergide sadece 5 tl lik alşverişte %10 indirim ve 10 lcd kazanma şans diyo, başka bişey bulamadık o yüzden anlayamadım kesin kayıt oluyomu acaba boşa almış olmayalım ürünlrde pahalı 1 kilo patates 7,50 tl..