Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler
toplam 6 adet ürün var, zetyinyağıyla berabertekrardan tebrkler.Afiyet olsun şimdiden![]()
saolasın arkadaşım, darışı başına
daha 1300 lerdeyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç paket göndermişler
toplam 6 adet ürün var, zeytinyağıyla beraber
benimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen
...Bu arada anketlerin suyunu cıkardılar hep bir secenekli anketler...
benimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen
bingonun yaptığı gibi yapmıyacaksın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemenMadem reklam yapıyosun hediyenide adam akıllı yollayacaksın değilmibingonun yaptığı gibi yapmıyacaksın!