para sahte olmasın verdikleri dikkat
Bu devirde kim kime 25tl verir

Bakalım ne çıkacak altından
sadce 18 yaşın üstünde olmak ve tc kimlik nolu kimlik istiyolar. videoda da söylediği gibi 100 tl ye 125 tl hediye çeki falan değil.
arkadaslar siteden videoyu da izledim zirhli kamyon icindeki arabaya gidip 100 tl verince 125 tl verecekmis ctesi bakirkoye de gidicem *cilekreceli sizi bekliyorum ins tanisiriz orda* eger karapara aklamayacaksa harika bir kampanya 
ben böyle şeylere girmem çunku guvenmem sozten bey

açıkcası meydanda falan yaptılarsa belediye nasıl izin verdi acaba bakırköyde böyle şeylere zor izin verir belediye ilginç açıkcası
arkadaslar siteden videoyu da izledim zirhli kamyon icindeki arabaya gidip 100 tl verince 125 tl verecekmis ctesi bakirkoye de gidicem *cilekreceli sizi bekliyorum ins tanisiriz orda* eger karapara aklamayacaksa harika bir kampanya 
ben böyle şeylere girmem çunku guvenmem sozten bey 
açıkcası meydanda falan yaptılarsa belediye nasıl izin verdi acaba bakırköyde böyle şeylere zor izin verir belediye ilginç açıkcası
evet haklisiniz ben de vazgectim sacma ve basit bir dusunceydii en iyi ihtimali bile dusunemiyorum.dolandirilmaktan baska
hadi onu anladımda nasıl izin aldılar o ilginç bizim belediye bu hususta çok katıdır sanırım arasokakta falan vericekler parayı
aa çilek sen bakırköydemisn neresindee
ve de nedense ozellkle tc nolu nufus cuzdani istiyorlar yani size ait tum bilgilere sahip olacaklar.Bu sekilde atlamamam lazimdi olaya kusura bakmayin
aa çilek sen bakırköydemisn neresindee 
canım benim oturduğum yer pek bakırköy girmez aslında meydandan falan uzak canım