Canım bence 2.lik ödülü daha güzelmiş. Tebrik ederim. Aslında bir yarışmada dereceye giren, hemen arkasından olan bir yarışmada dereceye girememeli. Favorinin bu konuda kuralları çok iyi. Burada da öyle olmalıydı. Yine de onca emek ettin, 2.lik de çok güzel bir derece.
teşekkürler TUNAMM

evet Ebru hanım 2. güzel ama biraz sinirleniyorum böyle şeylere sizede ayrıca çok çok teşekkür ederim Ebru hanım memleketemlim olmanızdan dolayı çokta mutlu oldum bunu bilin
çilekreceli bende tebrk ederm güle güle kullan
çilekreceli bende tebrk ederm güle güle kullan 
çok saol adige01 çok teşekkürler
tebrik tebrik tebrikkkkkkkkklerrrrrrrrrrrr
tebrik ederim Gamze, tariflerin harikaydı ve çok emek isteyen bir yarışmaydı kazanmana çok sevindim...
tebrik ederim Gamze, tariflerin harikaydı ve çok emek isteyen bir yarışmaydı kazanmana çok sevindim...
çok teşekkür ederim Dilek hanım mumkun olduğunca değişik tarifler yollmaya çalıştım kısmetim ikincilikmiş olsun artık
öilek sen gönlümüzün birincisisin ama artık seni onlıne olmayan yemek yarısmalarında görmek istiyoruzzzz
öilek sen gönlümüzün birincisisin ama artık seni onlıne olmayan yemek yarısmalarında görmek istiyoruzzzz
vallah catpatım çok saol ama çok daha güzel tarifler vardı elimden bukadar geliyor zira malzemler çok pahalı ama keşke yazın olsaydı vişneli çilekli çok tarifim vardı onları yapardım