Geçenlerde bir ürünleri ile ilgili şikayetimi iletişim kısmından yazmıştım. 2 kez arayıp ilgilendiler sağolsunlar. Talep etmedim ancak 1 koli ürün yolladılar.
İçinde : Kek un vardı. 1 kutu due 2 mi ne ondan vardı. 1 adet bitter sanırım yolladıkları ürünün birinde eritilerek kullanmak üzere yollamışlar tam incelemedim. 5 li kabartma tozu 5 li vanilya 5 li dekor şekeri. 1 paket kakaolu puding. Allah bereket versin güzel bir jestti.
he birde milkshake yolladılar onu yazmayı unutmuşum
şikayetim milkshake içinden bir nesne çıktı ne olduğunu anlayamadık zeytin büyüklüğünde pis bişi

çokta severim milkshakeyi. o yüzden şikayetimi dile getirmiştim.
numune gönderimleri yokmuş ama sizin gönlünüzü almak için yapmışlardır..
illa şikayet mi edelim kardeşim..

şaka şaka afiyet olsun..
Geçenlerde bir ürünleri ile ilgili şikayetimi iletişim kısmından yazmıştım. 2 kez arayıp ilgilendiler sağolsunlar. Talep etmedim ancak 1 koli ürün yolladılar.
İçinde : Kek un vardı. 1 kutu due 2 mi ne ondan vardı. 1 adet bitter sanırım yolladıkları ürünün birinde eritilerek kullanmak üzere yollamışlar tam incelemedim. 5 li kabartma tozu 5 li vanilya 5 li dekor şekeri. 1 paket kakaolu puding. Allah bereket versin güzel bir jestti. 
Sayın Devrim ...
Maalesef numune ürün gönderimimiz mevcut değildir.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sevgi ve Saygılarımızla, ============================================Dr. Oetker Gıda San. ve Tic. A.ŞTanıtım, Tutundurma ve Halkla İlişkilerMüşteri Hizmetleri0 800 415 98 04www.droetker.com.tr
Konu kapanmıştır:-)
arkadaş numune gönderimi var dememiş zaten. bir şikayette bulunduktan sonra bana böyle bir paket gönderdiler demiş
bizdemni şikayette bulunsak napsak
arkadaşlar farkındaysanız ben numune yolluyorlar demedim böyle bişi oldu şunu şunu yolladılar jest yaptılar dedim. Numune gönderimi olmadığını bende biliyorum. yazıyı buraya yapıştırmanızın anlamı yok zaten herkez biliyor o firmanın numune yollamadığını. Lütfen dikkatli okuyun
arkadaslar bende urunu sıkayet ettım az once ıkı kere aradılar