oy kullandım %40a 60dı durum sayfa yeniledim baktım 36-64 oldu, sonra bidaha yeniledim 35-65 oldu![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy kullandım %40a 60dı durum sayfa yeniledim baktım 36-64 oldu, sonra bidaha yeniledim 35-65 oldu![]()
abd 'nin yaptığı maçlara teker teker bak anlarsın nasıl bir takım olduğunu..bir tek Brezilya maçında zorlandılar..diğer takımlar onlar için kolay avlanabilecek türdendi..NBA ayarında Sırbistan ve Türkiye vardı zaten..kevin durant çok yoruldu bugün ki maçta..bakalım yarın neler yapacak o sihirli elleriyle..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy kullandım %40a 60dı durum sayfa yeniledim baktım 36-64 oldu, sonra bidaha yeniledim 35-65 oldu![]()
abd 'nin yaptığı maçlara teker teker bak anlarsın nasıl bir takım olduğunu..bir tek Brezilya maçında zorlandılar..diğer takımlar onlar için kolay avlanabilecek türdendi..NBA ayarında Sırbistan ve Türkiye vardı zaten..kevin durant çok yoruldu bugün ki maçta..bakalım yarın neler yapacak o sihirli elleriyle..
abdnin nasıl bir takım olduğunu iyi biliyorum devrim bende eski lisanslı basketbolcuyum ilgiliyim bu konuylaama ben ankette oy durumunun çok çabuk değişmesini anlayamadım. 20 sn içinde oranlar sürekli değişti