Merhaba bu ilk mesajım. Benimde çorbada tuzum olsun istedim

Genelde herkes kontör ve smse ihitiyaç duyduğundan bu site işinize yarayacaktır umarım. Site içerisinde nasıl yapılacağı net bir şekilde açıklanmış. Çok önceden denemiştim gönderim yapılıyor ama ben artık kullanmıyorum. İlgilenenler olur diye yazıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sanırım kimsenin mesaj atmaya ihtiyacı yokmuş. Baksanıza hiç ilgi görmedi...
çok uğraştırıcı kontör harcayarak yollarım daha iyi o ne öyle yok reklamı izle yok reklama tıkla ama sağol yinede en azından gönderiliyor kendime denedim
ben cozemedım bu sms gonderımını karısık geldı
kontörümüz biterde sıkışırsak lazım olucak bi site teşekkürler.
çok uğraştırıcı kontör harcayarak yollarım daha iyi o ne öyle yok reklamı izle yok reklama tıkla ama sağol yinede en azından gönderiliyor kendime denedim
evet dediğin gibi cok ugraştırıcı gercekten..
ben konu acmıştım bedava mesaj için cok basit msj atılıyo ve şuan calışıyor..
konuda şu : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Zaten bu konuyu illaki kullanın diye açmadım. Sonuçta bana bir yararı olmayan site ki yararı yok derken şöyle yani ne yapan benim ne de o reklamlar bana ait yani siz mesaj atarsanız elime birşey geçmiyor sadece ihtiyacı olan vardır belki diyerek koydum. Onçün

mesaj atıp atmamak size kalmış
Zaten bu konuyu illaki kullanın diye açmadım. Sonuçta bana bir yararı olmayan site ki yararı yok derken şöyle yani ne yapan benim ne de o reklamlar bana ait yani siz mesaj atarsanız elime birşey geçmiyor sadece ihtiyacı olan vardır belki diyerek koydum. Onçün
Kızma hemen burda insanlar tepkileri sana yöneltmiyor ki yorumlar o siteyle alakalı. Üstelik bu sitenin diğer konudakinden bir üstünlüğü var oda giden sms e reklam eklemiyor daha kullanışsız olabilir ama daha temiz olduğu kesin eklediğin için teşekkürler paylaşımcı olmaya devam
Kızma hemen burda insanlar tepkileri sana yöneltmiyor ki yorumlar o siteyle alakalı. Üstelik bu sitenin diğer konudakinden bir üstünlüğü var oda giden sms e reklam eklemiyor daha kullanışsız olabilir ama daha temiz olduğu kesin eklediğin için teşekkürler paylaşımcı olmaya devam 
Yok neden kızayım. Sadece uğraştırıcı, zahmetli vs. tarzında söylemlerden dolayı böyle bir cevap yazdım. Bir zorunluluk olmadığını belirttim yine söylüyorum ister atarsınız, ister atmazsınız tamamıyla size kalmış bir olay.