cevaplar
c
b
c
c
olacak süslü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincevaplar
c
b
c
c
olacak süslüpaylaşmakta yarar var benim demek istediğim de buydu.
papatya özü varmış parrdon en azından diğerleri doğuydu hiç paylaşmamaktan iyidir dimi
ama arkadaşlar üstat sco'nun yöntemi var.bilgisayar tarihini ileri alın.cevaplara bakın.sağlam olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya özü varmış parrdon en azından diğerleri doğuydu hiç paylaşmamaktan iyidir dimi
o da doğruama arkadaşlar üstat sco'nun yöntemi var.bilgisayar tarihini ileri alın.cevaplara bakın.sağlam olur
ama bi daha forumla paylaşmicam illaki biri yanlış oluyor yahuu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya özü varmış parrdon en azından diğerleri doğuydu hiç paylaşmamaktan iyidir dimi
o da doğruama arkadaşlar üstat sco'nun yöntemi var.bilgisayar tarihini ileri alın.cevaplara bakın.sağlam olur
valla bilgisayarın tarihi ile geçen bi oynadım acaip şeyler oldu google amcamdan aratıyorum yanlışta bulsam canım sağ olsunama bi daha forumla paylaşmicam illaki biri yanlış oluyor yahuu
aman kalsın o zaman :p boşver tatlım niyetin iyi ne de olsa.senin canın sağolsun 
konuşma uzayınca ve tekrarlanınca rahatsız olanlar olabilir tabi.
neyse artık, herkes dikkat etsin kurallara..