Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Futuristika!, Edgar Allan Poe'nun 200. doğum yılı yıldönümü özel kutlamalarında okuyucularına "Özel Futuristika T-shirtü" hediye ediyor. Ünlü şair ve yazar hakkında sorulan on soruya doğru cevap veren bir okuyucuya, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde bulunan t-shirtlerden birini, günün anlam ve önemine yakışan hediye paketiyle ulaştıracak olan Futuristika!, tüm katılımcılara bol şans diliyor. Yarışmaya katılmak için cevaplar {info et futuristika nokta org} adresine yollanabilir ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde bulunan iletişim formu konularından "Poe yarışmasına cevaplarımı yollamak istiyorum" başlığı seçilerek cevaplar iletilebilir
Teşekkür ederim... Doğru cevaplar ne peki? Amma alıştık hazırcılığa
bu konuda ilgisi olan varmı felsefeci falan
kendimde konuyu diğer sütunda açmıştım sildim orayı 1 dk arayla açmışız ilk ben olmama rağmen konu kirliliği olmasın diye sildim.cevaplardan bazıları kesin bildiklerim şunlar.1)a 2)b 3)b 4)a 5)b 6)...7)...8)b 9)...10)a kesin bildiklerimi yazdım yazmadığım 3 şıktan emin değilim diğer arkadaşlardan onların cevaplarını kesin olarak bilenlerden bekliyorum.
1-A 2-B 3-B 4-A 5-B 6-A 7-B 8-B 9-B 10-A ( edgar allan poe hayranıyım ben böyle yaptım hatırladığım kadarıyla)
yanlışınız olmasın 5)b olacak tekrar inceleyin.
ay evet ya tüh keşke araştırsaydım biraz
paylaşım ve cevap için teşekkürler
düzelttim 5i ama diğerlerinide kontrol edin isterseniz