Equalizer T-Shirt kazandım craxtan

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan
açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla..
--abbi sen kızları bunla mı tavlıyonnn..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan
açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla..
--abbi sen kızları bunla mı tavlıyonnn..

Okadar güzelmi ya merak ettim şimdi

Cepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandımqüle qüle kullan

Cepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım
ooo es es güzeli tebrikler..
 Qspa şampuanım ve saç kremim geldi teşekkürler cepsilon ve kolaj kazandım ama henüz yaptıramadım eve net alınca en güzel resimleri seçip yaptırcam sütaşlarımda gelmiş annem günde 1 tane yiyomuş
 Qspa şampuanım ve saç kremim geldi teşekkürler cepsilon ve kolaj kazandım ama henüz yaptıramadım eve net alınca en güzel resimleri seçip yaptırcam sütaşlarımda gelmiş annem günde 1 tane yiyomuş   
						hediyelerin güzelmiş sütaşını afiyetle ye arkadaşım.yakında bizimde gelir inşallah sütaşımız.
bu arada cepsilondan nasıl kazandın