arkadaşlar yeni eklemeler var kime vereceğimiz karıştı yeni eklenerler yazsın

benim oylarım 50 de kalmış unuttunuz beni 

listedeki hemen herkese oy verdim umarım gözümden kaçan olmamıştır tekrar bakıcam boş bi vaktimde ancak benide listeye eklemeniz mümkünmü...

yunus-pınar , ayışığım,alpaslanpeker,ümitkaranlık,kampanyacı nilgun,ebruyuksel,alirızakelleci,özlemtasbozan,emiresen,ayselsemih,selcuközten,demari,çağrıdugenci,eminkaya,meltemarıkdemirci,ayseyersiz,nursen,mustafaozer,özlemce,serpililçinaksu,meriçdevrim,gülsüm,seydasen,suzandogan,ersan,gulumser,caddy,mesuttanyeri,barışgulten,seyma,mumin, ugurarslan,melisa,mehpare,cem,nevinoz,Aysnrkamp,burhanosun,mustafakaraman,stormm songuldogan 
hepsine şimdi oy verdim unuttuğum varsa yazın 

yunus-pınar , ayışığım,alpaslanpeker,ümitkaranlık,kampanyacı nilgun,ebruyuksel,alirızakelleci,özlemtasbozan,emiresen,ayselsemih,selcuközten,demari,çağrıdugenci,eminkaya,meltemarıkdemirci,ayseyersiz,nursen,mustafaozer,özlemce,serpililçinaksu,meriçdevrim,gülsüm,seydasen,suzandogan,ersan,gulumser,caddy,mesuttanyeri,barışgulten,seyma,mumin, ugurarslan,melisa,mehpare,cem,nevinoz,Aysnrkamp,burhanosun,mustafakaraman,stormm songuldogan 
hepsine şimdi oy verdim unuttuğum varsa yazın 
ben yani merve polata da oy verirmisiniz  

8 oldun merve , Edit: Tek destek yazıyoruz.verdim şimdi  herkes kaçıncı sayfada olduğunuda yazarsa ismiyle beraber bulmak kolay olur . Ben 8 sayfadayım şuan dilekkumas  

mervecim şimdi baktım oyunu vermişim  daha önce oy verdiniz yazıo

Özel sülalesi 7-8 fotoyla katılmış   Yarışma sonunda yine aynı soyadlıları eleyecekler büyük ihtimal.
 Yarışma sonunda yine aynı soyadlıları eleyecekler büyük ihtimal. 
3. sayfadaki bostancıdan 1. sayfadaki özele kadar hepsi aynı taraf akraba herhalde, hepsi bilgisayar ekranındaki görüntüyü çekmiş  

Şikayet ettikmi elenirler. Yok öyle yağma