Pegasus Uçur Beni Şehir Şehir oyununda,
Her ay, her bir şehir için 10'luk seriyi tamamlayan ilk kişilere, tamamladıkları şehre gidiş-dönüş uçak bileti,
Ay sonunda elde edilecek toplam puanlamada, sıralamadaki ilk 5 kişiye yurtiçi ya da yurtdışı istedikleri yöne çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti.
İlk 50. - 100. - 150. - 200. ve 250. kişilere yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti HEDİYE!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
buna okadar çok ihtiyacım var ki
Yaa ben bunu tam olarak anladımm biri yardım edebilir mi puanlar uçmuş yetişemem ama
Her ay, her bir şehir için 10'luk seriyi tamamlayan ilk kişilere, tamamladıkları şehre gidiş-dönüş uçak bileti,
burda nedemk istemiş
ilk 5 (1-5 arası) yurtiçi ya da yurtdışı istedikleri yöne çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti
ikinci 5 (6-10 arası) yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti
10'luk seriyi tamamlayan ilk kişiler hangi şehre tamamlamışlar ise o şehre gidiş-dönüş uçak bileti
İlk 50. - 100. - 150. - 200. ve 250. kişilere yurtiçi gidiş- dönüş uçak bileti
yüksek puan almak istiyorsanız, kartları tek tek bozdurmayın.
1'den 10'a kadar yapın öyle bozdurun.
teşekkürler ama istanbul yok ki yaaa nedeen
teşekkürler ama istanbul yok ki yaaa nedeen 
logocuk hangi ödülü kazanırsan kazan yurtiçi istediğin yere uçuyorsun, onu cepte bil

sen yeter ki kazan

ayrıca pek bir masum gördüm seni, insan uçsa istanbul'a mı uçar.
paris'e, londra'ya uçar, gerçekten zevkine düşkünse Japonya'ya uçar mesela benim gibi

hedeflerinizi büyütün biraz lütfen
Ben uçmucam erkek arkadaşıma hediye edicektim benim yanıma uçsun diye
ayrıca bunun için Her ay, her bir şehir için 10'luk seriyi tamamlayan ilk kişilere, tamamladıkları şehre gidiş-dönüş uçak bileti,gitmek istediğin şehrin serisini tamamlaman grekiomuş o yüzden dedim
sen kazan istanbul'a uçurmazlarsa da ben uğraşır uçma izni alırım

hatta olmazsa sen burdan kazandığını bana verirsin, ben istanbul bileti ayarlarım size

bak 2. fikrimi daha çok sevdim ben