Ben de katıldım hemen.Şans inş. çıkar.
evet ürünler çok güzel ama kayıt için bi sürü sey soruyo bide üyelik falan ne gerek var sadece beğensek daha ii olmazmı

seni anlıyorum ama firma boş yere ürün vermek istemez ki üye kazanmak ister faceine hayran katmak isterki reklamını yapabilsin aslında 5 dk nı almaz işlemler bol şans...
süper hediyeler bende katıldım
arkadaşlar bugün bloglarda bir sorun var yazdığınız yorumlar gözükmüyor...
sabahtan yapılan yorumları hiç bilmiyorum... ancak sorunu fark edince mailme de yorumlar gelsin diye ayarladım
meral ve yapmurperisinin yorumlarını gördüm sabah katılanlar kampanyalarıma kimler göremiyorum... İnşallah sorun biran önce düzeli ben bilgilendirme yapacağım tekrardan
arkadaşlar bugün bloglarda bir sorun var yazdığınız yorumlar gözükmüyor...
sabahtan yapılan yorumları hiç bilmiyorum... ancak sorunu fark edince mailme de yorumlar gelsin diye ayarladım
meral ve yapmurperisinin yorumlarını gördüm sabah katılanlar kampanyalarıma kimler göremiyorum... İnşallah sorun biran önce düzeli ben bilgilendirme yapacağım tekrardan
işallah canım bende 11 gibi katıldım görünmesse tekrar katılırız
bendede sorun var 10 yorum vardı kumanda panelimde onayladım 1 oldu

arkadaşlar bloğumda yorum onayını bugünlük kaldırmak zorunda kaldım
düzeldi arkadaşlar sorun... Tüm yorumlar gözüktü hiçbirine birşey olmamış oh be haksızlık olmayacak bol şans tekrardan:)))
çok güzelmiş hemen katılıyorum
bu sitedeki ürünler çok uygun fiyata duyurumdan sonra bana hep sorular geldi almayı düşündük ama çakma olmasın nasıl anlıcaz diye
hakikaten nasıl anlıcaz?