aynı büroda çalıştınız kişi sizden eski, kendini hep bir adım önde görüyorsa
yıllık izin zamanı gelmiş eşiniz şirket olarak bir tarihte çıkıyorsa o bunu biliyorsa sizden bir hafta önce izin alıp giderse naparsınız?
beynimde kanlar zıp zıp zıplıyoo
Allah sabır versin sıkıntılı bir durum
keşke işinizi önceden ayarlasaydınız ve eşinizin o tarihte izne çıkacağını söylemeseydiniz.
resmi kağıt yazıyorsanız izne çıkmadan yaklaşık bir ay önce yetkili birime ulaştırmanızda fayda vardı.
en azından ben iznimi aldım deme şansın olurdu.
şuanda şunu yapabilirsin ben o tarihte il dışına çıkacağım biletimi aldım ve sıkıntı yaşamak istemiyorum diyebilirsin.
o kişiyle bir daha kesinlikle konuşmazdım
aynı yerde olunca maalesef konuşmamak bir çözüm getirmiyor.
işle alakalı bile olsa mecbur konuşuyorsun.
yıllık izin zamanı gelmiş eşiniz şirket olarak bir tarihte çıkıyorsa o bunu biliyorsa sizden bir hafta önce izin alıp giderse naparsınız?
bende aynı durumu yaşadım ama neyseki yıllık izin tarihlerimi çok daha önce bildirdiğim için ben gidiyorum önce izne.
bende aynı durumu yaşadım ama neyseki yıllık izin tarihlerimi çok daha önce bildirdiğim için ben gidiyorum önce izne.
mesela ben ramazanda izne çıkacağım geçen ayın başında söyledim ve ismimi yazdırdım ve o tarihte çıkma zorunluluğumu da söyledim.
gerçi tarih yaklaşınca mecbur iki üstten daha izin almam gerekecek ama çok da sorun olacağını sanmıyorum.
geçen yılda aynı kazığı yemiş biri olarak ne yapacağımı şaşırdım
izinlerimi önceden ayarlama şansımız maalesef oluyor
aynı yerde olunca maalesef konuşmamak bir çözüm getirmiyor.
işle alakalı bile olsa mecbur konuşuyorsun.
yani izinler biticek yine karşılıklı bakışacağız
sorun yaşamak istemiyordum ama sanırım yaşayacağız
geçen yılda aynı kazığı yemiş biri olarak ne yapacağımı şaşırdım
izinlerimi önceden ayarlama şansımız maalesef oluyor
Oluyor işyerlerinde maalesef böyle şeyler. Eğer haklıysan diret bence ben öyle yaptım. Çünkü ben haklıydım. Eğer ben iznimi bir ay önceden ayarlamışsam ve departman arkadaşım benim izne çıkacağım tarihi bile bile aynı tarihe ayarlıyorsa ve yeni bildiriyorsa, o tarihlerde gidemeyecek olması benim sorunum olmaz. Herşeyin bir kuralı vardır. Eğer aynı sorun önceki senelerde de tekrarlanıyorsa kusura bakmasın bende değil sorun ondadır.
aslında bir şeyde ısrarcı ve kararlı olmazsan sorun çıkıyor.
senin kararlı olduğunu görünce kenara çekilmesi gereken çekiliyor.
geçengün bende maalesef sorun yaşadım.normalde çok sakin ve uysalımdır.ama öyle bir kükremişimki,hayır o öyle değil yanlış yapıyorsun diye adam neye uğradığını şaşırdı.
yanlış varsa ortada kabulleneceksin

şimdi kuzu gibi dolanıyor ortalıkta