3 gün süre veriyo facebook, 3 gün içinde yeterli şikayet ve sebep bulunmazsa profil kapanmıyor.
3 gün süre veriyo facebook, 3 gün içinde yeterli şikayet ve sebep bulunmazsa profil kapanmıyor.
edelim şikayet toplu dün ben maalesef bir kullanıcıya öyle yaptım ve 11 fake hesabı silindi
kimse dinlemiyo ki şurda toplamaya kalksak kaç kişi çıkar merak ediyorum? sabahtan beri mesaj atmadığım kimse kalmadı sizde lütfen tanıdıklarınıza mesaj atın face den toplu mesajlar atmayın arkadaşlar hesabınız kapanabilir..profilini bilmeyenler bana öm atabilir 2 profilide bende var daha çok var aslında ama hepsini bilmiyorum..
kimse dinlemiyo ki şurda toplamaya kalksak kaç kişi çıkar merak ediyorum? sabahtan beri mesaj atmadığım kimse kalmadı sizde lütfen tanıdıklarınıza mesaj atın face den toplu mesajlar atmayın arkadaşlar hesabınız kapanabilir..profilini bilmeyenler bana öm atabilir 2 profilide bende var daha çok var aslında ama hepsini bilmiyorum..
bence serbest kürsüye konu açmak lazım hangi gün şikayet edeceksek toplanıp öyle şikayet edelim böyle daha etkili olur
bilmiyorum belli bir kişi teşhir etmek için serbest kürsüye konu açmak ne kadar doğru admin e sormamız lazım
aslında facebook buna bir çare bulmalı ama maalesef bulamıyorlar dediğim gibi yapılacak fazla birşey yok onların takdiri ayrıca eğer ki kısasa kısas olursa facebook amerikada melisa adında bir hanımla bayağı bir konuşmuşluğum var customer tarafına bakıyor yani haberi olsun
emsan da diğer prfoli silindi şimdi başka profille girdi gene ilk3 te o profilide bulayım serbest kürsüye konu açacağım moderatörden müsade aldım
emsan da diğer prfoli silindi şimdi başka profille girdi gene ilk3 te o profilide bulayım serbest kürsüye konu açacağım moderatörden müsade aldım
bir sahte profilin kapanması için en az kaç şikayet gerekli
onu bilmiyorum ama forumda herkes şikayet ederse kesin kapanır.. ama bu başka profil açmayacağı anlamına gelmez. elimizden geldiğince şikayet edelim.
serbest kürsüye konusu açtım lütfen herkes ordan okusun ve şikayet etsin.
diğer profillerini bilen varsa bana öm atsın lütfen çünkü 10 larca profili var
bu arada ben emsan da yarışmıyorum arkadaşlar uygulama daveti gönderen arkadaşlarım kabul etmezsem kusuruma bakmayın çünkü sildim uygulamayı böyle sorunlu uygulamalarla uğraşmak istemiyorum. yanlış anlamayın lütfen