hee gördüm şimdi..kesin bültendir
hee gördüm şimdi..kesin bültendir 
adam gibi bişiler yollasınlar

mp3 player, joistik falan tercihim
5 kadar katılım ama havamı aldım.. Kazananlara tebrikler..
arkadaşlar bu adamlar düpedüz hilekar ve sahtekar, 3-5 tane katılımıcılara varip gerisi hep kendi doldurduğu formlar, noteri de yanıltıyorlar, sakın bir daha katılım yapmayın benden söylemesi...
şu sahtekarlığa bakın ya facebook sayfalarındaki kazananlar hep aynı kişiler.İyi tezgah kurmuşlar.
Aynı isimler hep büyük hediyeleri alırken diğer katılımcılara sürpriz ödül vermişler.Allah bilir sürpriz ödülü de kalem anahtarlık gibi eşantiyon birşeydir.Bi daha kampanya yapsınlar da göreyim.
kendimi ps3 yedeklerinde görünce şaşırdım şimdi

ama ben hala sinirliyim neden ben yedeğim
kendimi ps3 yedeklerinde görünce şaşırdım şimdi
ama ben hala sinirliyim neden ben yedeğim 
kaç hak aldın
işin ilginç taraf 2815 bilet vardı ama kazanan numaralarda 9997 var mesela bu nasıl oldu ?
valla bende anlamadım yedeklerde bile aynı soyadlar var son anda kalan biletlerin hepsini kendilerine aldılar böylece ne kadar kurtarırlarsa o kadar kar oldu.ama hiç sıra geleceğini sanmıyorum çünki asil ps ler bile aynı soyadlardan
valla bende anlamadım yedeklerde bile aynı soyadlar var son anda kalan biletlerin hepsini kendilerine aldılar böylece ne kadar kurtarırlarsa o kadar kar oldu.ama hiç sıra geleceğini sanmıyorum çünki asil ps ler bile aynı soyadlardan
bana sürpriz ödül çıkmış neyse merak ediyorum o kadar yazmama rağmen henüz bir açıklama gelmedi