dünden beri listeye eklenen herkesi tek tek oyladım bu arada scorpionun neden bana 1 puan verdiğini anlamış değilim açıklamasını bekliyorum
ben üç puanı alırım ama size bir veririm ayıp olmuyor mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünden beri listeye eklenen herkesi tek tek oyladım bu arada scorpionun neden bana 1 puan verdiğini anlamış değilim açıklamasını bekliyorum
o zaman bende neden forumdan bir çok, bir puan aldığımı sorayım![]()
ben üç puanı alırım ama size bir veririm ayıp olmuyor mu
![]()
![]()
herkes birbirine 3 versin ya niye 1 puan veriosunuz ki anlamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
herkes birbirine 3 versin ya niye 1 puan veriosunuz ki anlamıyorumbende anlamış değilim zaten çekiliş
kısmeti olan 1le de kazanır 3le de neden değerinizi düşürüyorsunuz ki 1 vererek anlamış değilim
ben buna kıskançlık derdim.yada gereksiz uyanıklık. ama dün akşam da dedim şimdi de diyorum bu son yarışmamız değil. herkes ettiğini bulur
hepimizin birbirimize kazanma şansı vermesi kadar güzel birşey var mı sizce. ne kadar güzel ki herkes kazansın diye zaman ayırıp birbirlerine oy veriyor.ama bu güzel ortamı bozmak, kişisel sorunlar yada minik kaprisler için, hiç hoş değil
canımm sibelciimm cok haklısınn
gerek yok böyle şeylere
ne ilk ne son bi sürü kampanya olcak
sıkma sen canınıı
sibel, belki yanlışlıkla vermişlerdir 1 oyu.. kaç kişide aynı sorun var bilmiyorum ama ben yine de öyle düşünmek istemiyorum..
normalde sallamam. ama burada insanlar emek veriyor, zaman harcıyor. bunların hiç sayılması, bana sadece hırsın tavanı gibi geliyor.o zaman hani forumdakiler kardeşti(kampanya kardeşi) diye soruyorsun kendine .rakibiz tabii birçok yerde. birilerimiz kazanırken birilerimiz kaybediyor ve tabi ki hiçbirimiz pollyanna değiliz ama bu kadar seviye düşmemeli bence. herkes kendince kurnazlaşmamalı
yoksa hepimiz aynı oluruz :)neyseee çok uzatmamak lazım:) herkes istediği gibi olsun