valla gözümden düştü bu hareketıyle mynet..söz verdiği ürünlerin yerine başka başka ürünler gönderiyorlar.şimdi de küçük altın veriyormuş.kazanalara herhalde 8 ayar maşallah falan yollar bu defa da..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkes şikayet ediyor. Ben 2. olmuştım ivillaga yarışmasında 1.lik ödülü Tek taş pırlanta yüzüğü gönderdilerBen sevdim niyeyse
sen şanslıymışın cnm.tek taş yerine; taşsız yüzük gelseydi memnun olmazdın bizim gibi
gelen maile bak;kapasite olarak aynı ama mynet gibi güvendiğim bir firmaya yakışmadı bence resimde gösterip vaad ettiği ürünü yollamalıydı
Merhabalar,
Kampanyada belirtilen ürünün temini konusunda tedarikçi firmadan kaynaklanan bir durum söz konusudur. Farklı marka ancak kapsaite olarak aynı değerde bir ürün gönderilmiştir.
Belirtilen ürünün temin edilememesi nedeniyle özür dileriz.
İyi günler
Herkes şikayet ediyor. Ben 2. olmuştım ivillaga yarışmasında 1.lik ödülü Tek taş pırlanta yüzüğü gönderdilerBen sevdim niyeyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkes şikayet ediyor. Ben 2. olmuştım ivillaga yarışmasında 1.lik ödülü Tek taş pırlanta yüzüğü gönderdilerBen sevdim niyeyse
yüzük daha değerlimiymiş, ne kadar?
500 bi küsür
satarken farkedıyo tabi kolyede 400 civarıydı
Hergün bir önceki günün kazananı açıklanacaktı hani. Ben mi göremiyotum sonuçları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHergün bir önceki günün kazananı açıklanacaktı hani. Ben mi göremiyotum sonuçlarıbende göremedim