hırsınızdan kimseyi suçlamayın isterseniz paylaşmakla gerekeni yapmış zaten
Sende konuyu tam olarak kavramadan kimseyi hırslı olmakla suçlama !!
böyle kampanyacı olunmaz Kızgın Kızgın ceza almalı bence
yukarıdaki gibi ceza almalı bence diyen biri hırsında bunu söyler
bunun hırsla ilgisi falan yok, herkes en azından siteyi sevenler ve gerçekten kampanyacı olanlar, birbirlerini hiç tanımadıkları halde birbirlerine oy veriyorlar hiçbir çıkar beklemeden, en ufak hediyeli kampanyalardan, büyük hediyeli kampanyalara kadar hepsini ayırım göstermeksizin paylaşıyorlar
oyunlu kampanyalarda hile yapılınca hepbirlikte şikayet maili yolluyorlar ve sıralamaların değişmesini saglıyorlar. vs...vs daha bir çok fedakarlık sayılabilir...
reklamın nerede oldugu" biliyorsa" dedim zaten, söylememesi çok çocukça bir hareket en kibar söylemiyle
konuyu açan eğer reklamın nerede oldugunu biliyor ve bilerek sitenin adresini söylemiyorsa bencillik ediyor, böyle kampanyacı olunmaz Kızgın Kızgın ceza almalı bence
siz zaten arkadaşı yargılamışsınız böyle kampanyacı olmaz ceza almalı bence diyerek
birsürü banner reklamı buldum ama aradığım yok hiç aklıma banner arayacağım gelmezdi bugüleride gördük
bence bu konu derhal silinmeli
merhaba dostlar flashforward dizi altyazı indirirken banner denk geldi... söylemeyenlere inat işte bannerı gördüğüm link :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsayfada sanırım sırayla yada denk gele; sprite şöhret 15dk şöhre ol, digiturk lost finali ve sütaş puzzle reklamları çıkıyor, eğer denk gelmediyse reklam denk gelinceye kadar yeni yapın. 3 saat kadar yokum gelince başka bulursam onlar da veririm. bol şans. ben kazanamadım bu arada sandık boş çıktı
merhaba dostlar flashforward dizi altyazı indirirken banner denk geldi... söylemeyenlere inat işte bannerı gördüğüm link :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
sayfada sanırım sırayla yada denk gele; sprite şöhret 15dk şöhre ol, digiturk lost finali ve sütaş puzzle reklamları çıkıyor, eğer denk gelmediyse reklam denk gelinceye kadar yeni yapın. 3 saat kadar yokum gelince başka bulursam onlar da veririm. bol şans. ben kazanamadım bu arada sandık boş çıktı 
kapak olsun teşekkür ederim
puzzle ı yerine koyamıyrm ya ne beceriksizimm
banner için teşekkürler ancak öyle bir puzzle parçası veriyorlar ki hangisinin üstüne koyduysam olmadı