Evet arkadaşlar ilk defa bu kadar az doğru cevap aldık. Yeni kurallarımıza uygun olarak doğru cevabı sadece 13 kişi verdi. 134 kişi de yanlış cevap verdi. Yapılan çekiliş sonucu İstanbul'dan Elif ANDAÇ kazanan kişi oldu. Gelen en iyi yoruma da 1 hediye verecektik ama istediğimiz gibi bir yoruma rastlamadık maalesef. Onun için tüm yorumlar arasından bir çekiliş yapacağız.
80tl den başlıyor 
Allahtan tüm eşarp fiyatları böyle değil yoksa vay halimize.
ben eniyisi semt pazarlarına talim edeyim.hem ucuz hemde 80 liraya 8 tane eşarp alırım.
29.05.2010 tarihli Günün Sorusu'nun cevabını ve sorumuza doğru cevap verenlerin listesini buradan görebilirsiniz. Doğru cevap verenler arasında yaptığımız çekiliş sonucu Ankara Sincan'dan Fatma Kaya ve Tokat Erbaa'dan Nagehan Özsoy bizden birer adet ARANCİA Eşarp kazandılar. Kendilerini tebrik ederiz.
tebrikler
tebrikler kazananlara güle güle kullansınlar
29.05.2010 tarihli Günün Sorusu'nun cevabını ve sorumuza doğru cevap verenlerin listesini buradan görebilirsiniz. Doğru cevap verenler arasında yaptığımız çekiliş sonucu Ankara Sincan'dan Fatma Kaya ve Tokat Erbaa'dan Nagehan Özsoy bizden birer adet ARANCİA Eşarp kazandılar. Kendilerini tebrik ederiz.
tebrik ederim güle güle kullansınlar.
aa hemşerim kazanmış güle güle kullansın
Eskişehir'den Berna Şen
akraban filan mı?ben sizden zannettim...
Eskişehir'den Berna Şen
akraban filan mı?ben sizden zannettim...
malesef bi soyadı benzerliği teeee eskişehirden bi soyadaşım