Yav çamaşır makinasına toplamda 5 tane koyu renkli malzeme koydum.Eşofman,kazak filan ama nasıl çalıştırılcağına dair bir fikrim yok..
Birde kaç derece yıkatayım,kaç ölçek deterjan atayım ?
30 drecede yarım ölçek deterjan yeter.
ben 22 yıllık ev hanımı olarak derimki camaşırın kazak ve eşaortmansa 30 derece narin yıkama yani tül ayarı( makinanı bilmadiğim için) at toz detarjanın konsantire ise 1 ölcek değil se 2 ölcek koy yumuşatıcıyıda makinanın o kısmına koy calıştır tm
ben 22 yıllık ev hanımı olarak derimki camaşırın kazak ve eşaortmansa 30 derece narin yıkama yani tül ayarı( makinanı bilmadiğim için) at toz detarjanın konsantire ise 1 ölcek değil se 2 ölcek koy yumuşatıcıyıda makinanın o kısmına koy calıştır tm 
tamam makina'nın deterjan koyma yerini açtım 3 bölme var,nerelere neyi koycam :s
yumuşatıcı yokk biz de galiba
makinanaın kullanma kılavuzunu bul bence.yada markasına göre internete arratır.yanlışlık olmasın.
tamam makina'nın deterjan koyma yerini açtım 3 bölme var,nerelere neyi koycam :s
yumuşatıcı yokk biz de galiba
Ben 3 bölmeyede eşit miktarda deterjan koyuyorum, hiçbişey olmadı bugüne kadar
makinanaın kullanma kılavuzunu bul bence.yada markasına göre internete arratır.yanlışlık olmasın.
valla 1.bölmeye 2 avuç konstantre deterjan koyup bastım düğmeye.
30 hasas seçtim
7-8 tane siyahın içinde 1 tane kırmızı tişört var,birşey olmaz dimi tişörte ?

@scorpion

:Dben de öyle yapardım bilseydim.
bişiy olmaz ertucum ama aklında olsun artık bi tane ölçek bul kendine öyle avuçla olmaz

en azından bi bardak ayır o ölçeğin olsun bir daha hep onu kullan çamaşırların için

kolay gelsiiiin