sen müdürle konuş bence kökünden hallet konuyu.belliki hatasını kapamak adına sana eleştiri yapmış.ayrıca herkes çocuğunu kendi götürmüyor okula bu eleştirilcek bir konu değil.özrü kabahatinden büyük diye buna denir.
Dediğin gibi müdüre durumu anlat, Sonuç çıkmazsa doğru Milli eğitim‘e git sikayet et. Saglam bi disiplin cezası yesin aklı başına gelsin. Disiplin cezası almamak için o telefonun degerini afedersiniz eşek gibi verir
sağol pötüşüm..
ya birde diyorki ben daha öncede oğlunuz okula tel. getimişti, benim oğlumda çok meraklı telefonlara daha öncede annem okula bırakırken onun tel.i yine almışmış o anlamadan, o zamanda onu uyarmıştım diyor iyide dedim bende sizin uyardığınız kişi daha 6 yaşında bir çocuk , olsuun dedi 6 yaşında ama bilinçli onlar 3 yaşında değilki dedi, bende bilinçli olduğu içinmi uyarınızdan sonra birdaha getirmiş dedim, valla ne biçim iş anlamadım yani aslında bu durumu nereye çeksen oraya gider valla, birde bunlara çocuk emanet ediyoruz, yazık
Kesinlikle affedilebilecek bir durum değil müdürle konuşmalısın hatasını telafi etmeli.
sonuçta hergün bir cep telefonunu çöpe atacak kadar zengin insanlar değiliz(en azından ben öyleyim)
öğrencinin hatasıda olabilir ama bu telefonu çöpe atmasını gerektirmez.
olaya sessiz kalırsan başkasınada rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum.
ve şuan yazıyı okuyunca kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim.
öncelikle çok sakin olmalısın awelya.çocugunu güvenecegin bir yakınına emanet et tek başına okula git. direk müdür yada müdür yardımcısına güzel güzel sakin sakin olayı anlat babanın hastalıgından dolayı çocugunla yeterli ilgilenemedigini son günlerde söyle. geçici bir durum sözkonusu yani.okulda mutlaka veli irtibat telefonları vardır. sana neden ulaşmadıklarını kibarca sor. çözüm bulacaklardır. ama haklıyken sinirlerine hakim olamayıp haksız duruma sakın düşme.üzülme arkadaşım bende 2 çocugumla bir çok kez zor durumlar yaşadım.bin çeşit öğretmen var sana da böylesi denk gelmiş. bu da bir imtihan işte. inş çözüm bulursun.geçmiş olsun
sağolun arkadaşlar yani zaten hayatım boyunca o kadar haksızlıklar yaşadım ki artık tahammülüm yok en ufak bir haksızlığa, biraz içim rahatladı sizlerinde düşüncelerinizi öğrendikten sonra çok sağolun
aaa ne biçim öğretmenmiş yaa okurken ben sinir oldum kim bilir sen ne kadar öfkelendin. Kesinlikle müdürle konuş hatta müdürde gerekeni yapmasza millieğitime git daha ne yapman gerekiyorsa hepsini bir bir yap görsün gününü . Telefonu çöpe atıyosa öğrencilere nasıl davranıyo acaba . Ayrıca hatırlıyorum biz orta okuldayken hoca benimkini almıştı hiçte çöpe atmamıştı ders çıkışı vermişti bi daha getirirsen müdüre teslim ederim demişti.Yani o telefonu öğrenciye vermezse ya sana ya da müdüre teslim etmesi gerek.
Ben okurken çok ama çok sinirlendim o ne demekmiş? İnanamıyorum öğretmenin yaptığına. Tekrar öğretmenle hiç muhattap olma oranın müdürüyle konuşman en doğrusu. Önce sakin sakin anlat durumu sonra baktın hala kendilerini haklı görüyolar o zaman sert konuşup gerekeni yapacağını söyle. Yani ben olsam öyle yapardım. İnş telefonun bedelini karşılarlar
susarak olmaz gereken neyse geç kalmadan yap